Hvordan fikse en ødelagt hodetelefon jack for en femte generasjon 30 GB eller 60 GB iPod Video

Din trofaste iPod har vært en nær og pålitelig venn i lang tid, men en morgen bare lyden av luft kommer gjennom hodetelefonene. Den sannsynlige årsaken er en løs eller ødelagt hodetelefonkontakt som er i behov av reparasjon. Snarere enn å tilbringe en ublu sum penger for å ha noen å fikse det du kan enkelt få reparere på egen hånd og har din iPod venn tilbake. Les videre for å lære hvordan å fikse en ødelagt hodetelefonkontakt for en femte generasjon 30 GB eller 60 GB iPod video.

Bruksanvisning

1 Åpne iPod tilfelle med en liten flat skrutrekker ved å skli den under senter av saken. Du vil finne en rekke klipp du har å løsne for at saken å åpne opp om en tomme.

2 Finn hodetelefonutgang og kontrollere at det ikke er noen ødelagte ledninger. Reparere ødelagte ledninger raskt ved å vri ledningene sammen igjen og pakke med elektrisk tape.

3 Test av iPod for lyden ved å koble hodetelefonene til kontakten. Bytt ut ledningene helt hvis du finner statisk kommer fra iPod-kontakten.

4 Brett et visittkort to ganger slik at den ønsker å utfolde seg og slippe den inn i saken over den blå svamp. Dette skaper press for å holde kontakten på plass og la et solid tilkobling.

5 Skyv saken sammen uten å engasjere klipsene på siden og test for å være sikker på at jekken nå jobber. Prøv en tykkere visittkort eller kaste den første gang til for å få nok trykk på jack-tilkobling hvis det første kortet ikke løse problemet.

6 Trykk på saken helt sammen til klipsene klikker på plass. Vær ekstra forsiktig når du setter headsettet for å sikre at kontakten er fortsatt på plass.