Hvordan fikse en ødelagt hanskerommet

En bilens hanskerom blir depotet av utallige små elementer som kommer godt med i løpet av en tur. Du kan fikse et ødelagt hanskerommet som nekter å holde stengt ved å erstatte låsen låsen. Du trenger noen som vanligvis finnes verktøy, men også litt erfaring i bruk av verktøy på trange. En erstatning bøyle er tilgjengelig fra en bil forsyning eller bil ettermarkedet butikken. Reparere ødelagte hanskerommet vil ikke ugyldiggjøre eventuelle garantier på bilen.

Bruksanvisning

1 Senk hanskerommet lokket til den stopper.

2 Ta tak i plast stopp i venstre baksiden av hanskerommet med fingrene. Roter plast stopp 1/4 omdreining mot klokken med fingrene.

3 Trekk plast stoppe ut med fingrene. Legg plast stoppe side for senere. Gjenta denne prosedyren med plast stopp i høyre baksiden av hanskerommet.

4 Plasser en hånd på hver side av hanskerommet. Trekk hanskerommet litt mot deg.

5 Fjern de to skruene som omgir låsen låsen øverst på forsiden innsiden av hanskerommet med 7mm socket mutter driver. Sett skruene til side for senere.

6 Trekk låsesperren ut av hanskerommet. Kast låsen låsen i papirkurven.

7 Plasser erstatning låsesperre i den stilling bare opptas av den opprinnelige låse låsen. Fest skruene.

8 Skyv hanskerommet bort fra deg. Sett en plastfliken hvert inn i hullene på venstre og høyre side av hanskerommet. Snu hver plastfliken en kvart omdreining med klokken med fingrene.

9 Støv av kantene på hanskerommet med en kant av lofri klut. Støv av kantene på hanskerommet lokket med en annen kant av lofri klut. Kast den lofri klut i papirkurven.

10 Lukk hanskerommet lokket på hanskerommet.

Hint

  • En mini-maglite vil gi mer enn nok lys til å se innsiden av hanskerommet.
  • Plast av hanskerommet er lett ripete.