Hvordan fikse en ødelagt Electric Car Window

Fikse en ødelagt elektrisk bil vindu er noen ganger en enkel ting som er lett å fikse, men hvis ikke, kan det kreve en tur til butikken. Bryteren kan bli sittende fast eller en sikring kan bli blåst. Her er noen tips om hvordan du kan fikse din elektrisk bilvinduet, og muligens spare deg en stor mekaniker regningen.

Bruksanvisning

1 Kontroller sikringene. De fleste sikringsskap er under dashbordet til venstre for rattet. Du vil være i stand til å identifisere den ødelagte sikringen som den med brukket metallisk stripe i midten. Deretter kan du enkelt erstatte den med en ny kompatibel sikring fra jernvarehandelen.

2 Fele med vinduet bryteren. Skyv den på og av raskt. Dersom vinduene bevege seg litt, er bryteren forbindelser bare gummiert opp. Prøv squirting en liten bit av teknisk sprit eller kontaktlinse renere under bryterne for å rense dem.

3 Sjekk ledningene nær sikringsboksen. Se etter løse kontakter og skru fast om nødvendig. Dersom vinduene begynner å bevege seg, vet du hvor feil tilkobling er og kan stramme den med en liten skrutrekker eller få den erstattet.

4 Kontroll av den elektriske motor bak dørpanelet. Rådfør deg med bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner. Når du finner den elektriske motoren, se etter løse tilkoblinger eller andre synlige problemer. Stram noen løse tilkoblinger eller erstatte motoren.

5 Ta kontakt med din forhandler eller lokale mekaniker hvis disse trinnene ikke løser problemet.

Hint

  • Bruk disse enkle, raske løsninger for å se om du kan løse problemet før rådgivning kost mekanikk.
  • Hvis du aldri har jobbet med elektriske motorer eller ledninger, ta kontakt med en mekaniker eller ta den til verksted for å unngå eventuelle skader.
  • Med mindre du har tidligere erfaring, må du ikke fjerne dørpanelet selv. Ta kontakt med en mekaniker, da dette kan forårsake skade på bilen din.