Hvordan fikse en ødelagt bil Horn

En ødelagt bil horn er et større problem enn noen kanskje tror. Det kan være irriterende til tider, men ikke når det er behov for å varsle andre bilister. Standarden respons når horn bryter ned, er å erstatte den helt. Men det er noen skritt du kan ta først for å se om problemet ligger et annet sted.

Bruksanvisning

1 Inspiser horn sikrings inne i sikringsskapet (vanligvis under panseret) og ledningene. Skift ut sikringen hvis det er brent ut og koble til alle ledninger som er koblet fra ledningsnettet. Hvis du finne og rette noen av disse problemene, teste horn på nytt for å se om det fungerer nå.

2 Juster justeringsskruen på hornet kropp. Skruen kan kreve enten en flat eller en stjerneskrutrekker, avhengig av bilmodell og type horn. Drei skruen strammere og lytte til horn til å høres mer og mer. Når det endres til en skurrende lyd, skru skruen i motsatt retning til du får den rette lyden.

3 Fjern det gamle horn fra bilen ved å koble den elektriske kontakten og skru horn fra monteringsbraketten. Sammenlign erstatning horn til den gamle horn og se om det vil sikkert passe inn i den gamle braketten; dette er ikke et problem hvis du erstatter den med et lager horn. Bruk en annen brakett designet for den nye horn hvis du ikke er helt sikker på om den gamle braketten.

4 Installer den nye horn i bilen. Hvis du bruker en splitter ny horn og brakett, må du kanskje installere horn på et nytt sted. Standard steder for installering av horn er under batteriet, bak grillen eller mellom fender og innerskjerm. Sjekk den nye horninstallasjonsinstruks for en anbefalt plassering.

5 Koble ledningene til den nye horn. Hvis horn ikke vil fungere med den originale ledningsnettet, må du koble ledningene for både bilen og horn sammen. Lodding er den beste metoden. Plasser lodde på uisolerte ledninger som du bruker varmepistol til den, så isolere ledninger med krympefolie.

Hint

  • Hornet arbeider med det elektriske systemet, så kobler bilens negative batteripolen før du demontere den eller arbeide på ledningene.