Hvordan fikse en ødelagt Automatic Window in a Car

Hvordan fikse en ødelagt Automatic Window in a Car


Elektriske vinduer er svært praktisk for beboere, spesielt i forhold til de gamle manuelle vinduer som blir vanskelig å åpne og lukke som festemekanismen slites ut. Men hvis en automatisk vinduet blir sittende fast, blir det lettere en problemfri og sikkerhetsrisiko. Tar bilen inn et verksted kan ofte koste flere hundre dollar. Med litt tid og krefter, kan du reparere det selv for en liten brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Elektrisk system

1 Sjekk bilens sikringsboksen for å se om det er et elektrisk problem. Sikringsboksen er plassert under panseret eller dashbordet. Når du åpner opp boksen, vil du se individuelle sikringer merket med spesifikke ampere og kretsen at sikringen beskytter. Bruk elektrisk kontakt renere å fjerne opp noen buildup.

2 Vri nøkkelen til på-posisjon så det elektriske systemet er aktiv (ikke starte motoren). Jorde test lettverktbyet ledning til en god kilde, for eksempel et metall spenne i henhold til sikringsboks eller sete. Vidt berører serviceporten på toppen av hver sikring med testen lys sonde. Hvis sikringen lyser på begge sider det fungerer. Hvis ikke, må den byttes ut.

3 Erstatte eventuelle ødelagte sikringer og teste strøm vinduet igjen. Hvis det fungerer, problemet var i bilens elektriske system (brutt sikring). Hvis det fortsatt ikke fungerer, må du kontrollere vinduet motor.

vindu Motor

4 Fjern rammen (dekker) for interiøret dørhåndtaket. Det kan være skruer som du må fjerne først. Hvis ikke, se etter et lite spor som du kan sette inn en flat-head inn og forsiktig støtte den av.

5 Fjern vinduet bryterpanelet om nødvendig ved hjelp av en flat skrutrekker eller en annen nysgjerrige verktøy som en billet håndtak med en flat overflate for å forsiktig støtte den av. Undersøke det indre av bryterpanelet og identifisere den elektriske kontakten (vanligvis ser ut som en liten rektangulær eller blokkenhet).

Slipp noen sikkerhets klipp på kontakten og trekk kontakten ut. Dersom bryterpanelet er bygget inn i dørpanelet, hoppe over dette trinnet. Du vil se nødvendig del når du fjerner døren panel.

6 Finn noen dør fester og fjerne dem med riktig skrutrekker eller med en pipenøkkel (å strippe bolter). Dra forsiktig dørpanelet opp og / eller ut for å fjerne den. Hvis det er noen elektriske kontakter fortsatt tilkoblet, vil du trenger for å utføre den samme prosessen som i trinn 2 for å koble kontaktene og fullstendig skille panelet fra døren.

Om nødvendig, låse opp en manuell kontroll stang inne. Dette vil tillate deg å trekke av noen isolasjon beskytter de indre dør deler.

7 Identifiser vinduet motor. Du skal se en liten elektrisk kontakt på siden av motorenheten. Slipp sikkerhetsklemmen og trekk kontakten ut. Nå kobler vinduet bryterpanelet. Jord testen lyset verktøyet på nytt og sett testen lyset i den ene siden av kontakten.

Vri nøkkelen til på (ikke starte bilen). Klikk på vinduet bryteren i begge retninger, og merk den retning at den lyser. Nå bytter test lys ledelsen til motsatt side av kontakten og utføre den samme testen. Lyset skal vises i den motsatte retning av den forrige gang.

8 Fjern vinduet montering og regulator. Fest vindusglass til dørkarmen med maskerings eller annen industriell styrke båndet, og deretter fjerne alle bolter med pipenøkkel. Dra forsiktig ut vinduet motor og regulator rail (vedlagt) og erstatte den med et nytt vindu motor / regulator.

Hint

  • Hvis vinduet bryter lyset testen ikke fungerer som den skal, kan det være et annet problem med døren enhet utenfor din kontroll. På dette punktet, har en profesjonell inspisere det.
  • Før du fjerner vinduet motor / regulator, må du sammenligne den gamle og nye enheter for å sikre at du plasserer den nye motoren i akkurat det samme som de gamle passer.