Hvordan fikse en iPhone 4G Camera Shutter om det ikke er åpning

Hvordan fikse en iPhone 4G Camera Shutter om det ikke er åpning


IPhone 4G-kameraet har ikke en fysisk lukker, men kameraet programmets skjermen tilsvarende kan fryse opp hvis det er for mange programmer som kjører i bakgrunnen. En hard reset løser kameralukker problemer ved å tvinge telefonen skal stoppes og starte på startskjermen. Hvis kameraet app fortsetter å oppleve lukker problemer, en enhet oppretter fikser vanlige programvarekonflikter på iPhone. Når restaurert, dataene må synkroniseres på nytt fra iTunes å få tilgang til mediene.

Bruksanvisning

Lukke åpne programmer

1 Dobbelttrykk "Home" på forsiden av din iPhone. Skyv fingeren mot programikonet nederst på iPhone-skjermen for å få tilgang til Multitasking Editing-menyen.

2 Trykk på "-" på programmet for å lukke det. Trykk på "-" på alle programmer for å tvinge dem til å gå ut av bakgrunnsmodus.

3 Trykk på "Home" for å gå tilbake på startskjermen, og trykk på "Camera" for å teste kameraprogrammet.

Hard Reset og gjenoppretting

4 Hold "Home" og "Power" på forsiden og øverst på iPhone, henholdsvis. Slipp knappene umiddelbart etter iPhone-skjermen slås av.

5 Trykk på "Power" for to-tre sekunder og trykk "Camera" på startskjermen for å teste kameraet app.

6 Koble USB-kabelen inn i bunnen av iPhone. Sett inn USB-merkede enden av kabelen inn i datamaskinens USB-port. USB-ikonet er trykt på den minste enden av USB-kabelen og ser ut som en høygaffel med en trekant, sirkel og firkant på endene.

7 Åpne iTunes, og høyreklikk "iPhone" i sidemenyen til venstre i iTunes. Klikk "Gjenopprett" og klikk "back up" for å lagre telefoninnstillingene. Når sikkerhetskopiert, er iPhone automatisk gjenopprettet av iTunes som tidligere data er slettet.

8 Klikk "Fortsett" i iPhone Setup Wizard skjermen i iTunes. Klikk "Klargjør som ny enhet" og klikk "Fortsett".

9 Klikk "Finish" for å gå ut av Setup Wizard. Klikk på kategoriene i hovedvinduet i iTunes for å konfigurere enhetens synkroniseringsinnstillingene. Klikk på "Apply" for å synkronisere iPhone. Klikk på "Eject" ved siden av iPhone ikon i menyen til venstre på å koble telefonen fra datamaskinen.