Hvordan fikse en Ground koaksialkabel

Hvordan fikse en Ground koaksialkabel


Når du får din TV-programmer via en kabelleverandør du vanligvis har en eller flere jord koaksialkabler kjører inn i ditt hjem. Disse koaksialkabler gi TV-innhold. Det er mulig å skade kabelen, selv om dette ikke skjer ofte. Du bør vanligvis være i stand til å løse eventuelle problemer du har med kabelen uten å kontakte en kabel tekniker.

Bruksanvisning

1 Inspiser tilkoblingsporten på koaksialkabel. Ser på tappen løper ut av tuppen av kabelen. Hvis pinnen er bøyd du trenger å rette det ut med et par av nebbtang.

2 Hvis pinnen har brutt ut, kuttet tuppen av en koaksial kabel av, og deretter skjære en tomme eller så fra spissen av koaksialkabel. Ikke kuttet rett igjennom, bare nok slik at gummien kan fjernes fra kabelen.

3 Brett beskyttende metall ned for å avsløre metallstiften. Sett inn en kontakthette metall over pinnen. (Det er en liten nål hull for det til å passe gjennom.)

4 Brett beskyttende metall tilbake rundt metall-kontakt, og hvis du ønsker å sikre lokket kontakten videre, tape rundt den med elektrisk tape. Med slutten av koaksialkabel nå rettet opp, kan du koble den tilbake inn i din TV eller annen videoenhet.