Hvordan fikse en GM Brake Booster

Kraften brems booster i GM kjøretøy er ansvarlig for å gi vakuum trykk på bremsesystemet. Dette vakuum trykk kraftig forbedret bremsekraften du er i stand til å gjelde for bremsene når du trykker på bremsepedalen. Hvis du noen gang opplever problemer med bremsesystemet, gjør noen feilsøking for å se om bremsen booster er problemet. Siden brems booster er en lukket enhet, erstatte enheten hvis den svikter.

Bruksanvisning

Feilsøking

1 Trykk på bremsepedalen. Hvis pedalen presser hele veien til gulvet med liten eller ingen motstand, kan du ha et vakuum lekkasje.

2 Åpne panseret og sjekk alle slangene som kjører til brems booster. Se etter noen åpenbare tegn på slitasje eller skade.

3 Ta bilen til en lett reiste veien eller til en tom parkeringsplass for å teste bremsene. Reiser ingen raskere enn 15 km / h, bremser. Hvis overdreven bremsepedalen innsats er nødvendig for å stoppe, kan du ha en defekt brems booster. Dette kan bekreftes hvis bremsepedalen reise er til gulvet og slangene koblet til brems booster ikke er skadet eller forringet.

Erstatte

4 Skyv røret mutter skiftenøkkel over bremsen linjen der den kobles til brake master sylinder. Orientere nøkkelen slik at den passer over røret mutteren på enden av bremseledning er koplet til hovedsylinderen.

5 Snu røret mutteren mot klokken for å fjerne. Merk posisjonen og plasseringen av hver brems linje. Det er fire linjer total, en for hvert hjul. De trenger å bli satt tilbake i nøyaktig samme sted på brake master sylinder når bremseenheten settes.

6 Koble den elektriske kontakten som går til brake master sylinder tanklokket.

7 Fjern boltene som holder bremsen master sylinder til brems booster.

8 Trekk master sylinder av brems booster.

9 Fjern de fire boltene som holder bremsen booster til brannmuren.

10 Fjern splinten som holder bremsepedalen til bremseforsterker koble pinnen på plass med en tang. For å fjerne, bare trekke splinten rett ut.

11 Trekk bremsepedalen for å bremse booster skjøtestift ut. Dette vil koble fra bremsepedalen fra bremsesystemet.

12 Trekk brems booster ut fra innsiden av motorrommet.

1. 3 Installer den nye brems booster. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

Hint

  • For spesifikk informasjon om å fikse bremseforsterker på GM kjøretøy, ta kontakt med den aktuelle bilens manual (se Ressurser).
  • Etter at bremsesystemet er satt sammen, ta bilen til en brems butikk å ha bremsesystemet luftes. Bremsesystemet vil ikke være fullt funksjonell inntil systemet har blitt luftet.