Hvordan fikse en bakspeilet

Hvordan fikse en bakspeilet


Speil er festet til frontruten med en epoxy-basert lim. Over tid og varme sykling fra været, vil limet miste grepet, og speilet vil falle av frontruten. Installere speilet er en enkel prosess og er godt innenfor de mest uerfarne gjør-det-yourselfer evner. Prosessen tar bare noen minutter å fullføre. Lim for denne reparasjonen er tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken.

Bruksanvisning

1 Fjern limet igjen på frontruten og speilet mount. Bruk barberblad skrape til å gjøre dette, og skrape til det ikke limet er synlig på frontruten og speil montere.

2 Rengjør området rundt frontruten og speil montere med alkohol og en lofri håndkle for å fjerne alle rester. Det kan ta et par prøver å få alle de rester av fjellet og frontruten. Vinduet skal være rent og stripefrie når du er ferdig.

3 Påfør rikelig av primer, som leveres med speil lim, til frontruten og speil mount. La dette tørke i 15 minutter.

4 Påfør lim til speilet knappen og plassere den på frontruten. Den lille ansiktet på knappen går mot frontruten, og den avrundede siden vender på toppen. Se diagrammet i instruksjonene for et bilde av hvordan det skal se ut når det gjøres riktig. La limet herde i 24 timer før du installerer speilet på fjellet.