Hvordan fikse en 80 GB iPod hodetelefonkontakt

Hvordan fikse en 80 GB iPod hodetelefonkontakt


Hodetelefonkontakten på 80 GB iPod gir lydavspilling til hodetelefoner eller stereoanlegg når du er tilkoblet, men hvis statisk eller ingen lyd oppstår enhetens jack krever en erstatning. Reservedeler er tilgjengelig på nettet og ikke krever en profesjonell tekniker for å bytte ut de skadede stykker. Hvis problemet skyldes et programvareproblem, kan en reset og gjenopprette utføres for å løse problemet uten å måtte erstatte hodetelefonkontakten. Vær forsiktig når du håndterer komponenter inne din iPod, som permanent skade kan resultatet skyldes mishandling enheten og gjøre garantien ugyldig.

Bruksanvisning

Hodetelefon Jack Replacement

1 Slide "Hold" på toppen av iPod til høyre og sett spissen av plast åpningsverktøy inn i mellomrommet mellom iPod plastdeksel og metallkabinett.

2 Flytt plast verktøyet fra venstre til høyre til nederst på iPod for å frigjøre enhetens nedre støtte klipp.

3 Glide spissen av plast åpningsverktøy rundt hele kanten av iPod for å frigjøre alle klemmene. Sett andre iPod åpningsverktøy til den åpne plass i nærheten av låseknappen og forsiktig bevege verktøyet fra venstre til høyre på toppen av iPod for å løfte skjermen fra metall tilfelle. Ikke helt trekke de to sidene fra hverandre.

4 Løft opp brun bånd Kontakt 2-millimeter med en åpningsverktøy for å løsne den oransje kabelen. Fjern den oransje kabelen fra kontakten og legg skjerm ansiktet ved siden av metall tilfelle ned.

5 Løft harddisken fra den sorte skjermen og løft den brune tappen på den oransje flatkabelen nær hodetelefonkontakt med åpningsverktøy. Trekk forsiktig hodetelefonutgangen kabel og løft batteriet ut av metall tilfelle ved å lirke den med åpningsverktøy.

6 Skrelle av båndet på toppen av båndkabelen og fjern de to skruene som holder hodetelefonkontakten på plass ved hjelp av Phillips # 00 skrutrekker. Skru den svarte skruen og sølv skrue og løft låseknappen fra saken.

7 Skyv hodetelefonkontakt ut av metallhuset og ta den ut av iPod. Sett den nye hodetelefonkontakten inn i metallhus i iPod rygg casing og tilpasse hakkene på den nye hodetelefonkontakt med metallhuset for å sikre at det er satt ordentlig inn.

8 Skrell båndkabelen fra metall backing på låseknappen og trekk den svarte og sølvskruene inn i metall. Sikre de svarte skruene til hodetelefonkontakten casing og sett tapen tilbake på flatkabler.

9 Skyv batteriet tilbake på plass og skyv brun kontakten på iPod minne styret å koble kabelen. Sett harddisken tilbake på plass og koble til metall backing kabel til skjermkontakten.

10 Plasser forsiktig skjermen på toppen av metall saken og trykk bestemt å re-låse iPod.

Reset og Restore

11 Trykk "Meny" og velg knappen som ligger i sentrum av klikkehjulet til iPod-skjermen slår seg av og slås på igjen.

12 Sett hodetelefoner til hodetelefonutgangen og trykk "Play" for å teste lyden.

1. 3 Koble USB-kabelen til iPod-docking port og plugg den usammenhengende kabelenden inn i datamaskinens USB-port.

14 Start iTunes og klikk på "iPod" i iTunes menyen på venstre side.

15 Klikk "Summary" til høyre for menyen til venstre og klikk på "Restore" for å gjenopprette iPod.

Klikk på "Controls" og "Eject iPod» på iTunes-menyen etter at gjenopprettingen er ferdig og koble fra USB-kabelen.