Hvordan fikse en 2002 Malibu som ikke vil starte

Når 2002 Chevrolet Malibu ikke starter, generelt sett betyr det at noe er galt med bilens elektriske eller mekaniske systemer. Noen diagnostisk arbeid kan bidra til å oppdage problemet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at Malibu er parkert på et flatt og stabilt underlag, og overføringen er i "Park". Hvis bilen er på en liten stigning eller nedgang, sett på parkeringsbremsen og stapp alle fire dekk for sikkerhets skyld. Pop panseret, rekvisitt åpen og vri om nøkkelen i tenningen til den første innstillingen, som vil slå på det elektriske anlegget.

2 Snu Malibu lysene på. Hvis de kommer på, kan du anta noe er galt med det elektriske systemet og konsentrere seg om motoren; hvis lysene ikke kommer på, sjekk batteriet. Se på den positive (rød) og svart (negativ) batterikablene: hvis de ikke er festet, feste dem til terminalene. Hvis det finnes korrosjon, bruk en stålbørste til å skrubbe korrosjon unna. Ta ut batteriet og erstatte det med et nytt batteri og prøv å starte bilen.

3 Bruk spenning meter for å finne ut hvilke --- hvis noen --- tennplugger kan gå dårlig. Hvis du oppdager at en eller flere plugger er faktisk dårlige, erstatte alle pluggene, ikke bare de dårlige. Dette vil hjelpe deg finne ut tennplugg problemer i fremtiden bør ikke bilen starte igjen. Du må ha bilen tauet til butikken slik at en mekaniker kan avgjøre om Malibu dynamo er dårlig.

4 Sjekk hvor mye olje i motoren ved å sjekke peilepinnen. Hvis pinnen registrerer lavere enn på "Legg til" eller "Fyll" linje på pinne, hell minst 2 liter 5W-30 olje inn i motoren. Malibu, som noen andre biler, vil ikke starte hvis oljenivået er for lavt, som kjører bilen med for lite olje kan føre til motor anfall. Bytt starteren med en ny en, som er tilgjengelig hos din lokale auto deler forhandler eller Chevy garasje.

5 Hell minst 2 liter blyfri bensin inn i motoren hvis Malibu bensinmåler registrerer mindre enn en fjerdedel tank med drivstoff. I noen tilfeller kan drivstoff sensor går dårlig, og gi en uriktig avlesning på måleren. Ved å fylle bilen med så lite som to liter, kan sensoren være i stand til å korrigere seg midlertidig, men du må ha en mekaniker fikse sensor problem.