Hvordan fikse Digital Kodak kameraer

Kodak digitale kameraer hjelpe oss å fange dyrebare øyeblikkene som bursdager, eksamener og dåp. Noen ganger savner vi disse store muligheter, på grunn av kamerafeil som strøm, linse, og skjermproblemer. Men mange av disse problemene kan løses raskt og enkelt. Ta en liten stund for å reparere disse vanlige problemer med Kodak digitalkamera.

Bruksanvisning

strøm~~POS=TRUNC

1 Fjern batteriene fra kameraet hvis det ikke er slått på. Rengjør metallkontaktene i batterirommet med en lofri klut. Sett dem, og deretter slå på kameraet. Hvis den ikke slår seg på, ta ut batteriene.

2 Sett inn andre batterier hvis du har noen. Sørg for at de er fulladet eller helt nye. Slå på kameraet. Hvis det fremdeles ikke slås på, koble den til et strømsystem hvis du har en.

3 Plasser kameraet på en dokkingstasjon for kamera, hvis det fortsatt ikke er slått på. Ta ut batteriene først. Slår det på. Hvis kameraet fremdeles ikke slår seg på, ta kontakt med Kodaks kundestøtte. Kameraet vil trenge vedlikehold og reparasjon.,

Intet bilde eller video når du tar opp

4 Slå av kameraet i ca 10 sekunder, og deretter slå den på igjen. Hvis du fortsatt ikke kan se noen bilder når du fotograferer, slå den av igjen og ta ut batteriene.

5 Ta minnekortet ut av minnekortsporet. Denne plasseringen vil variere avhengig av modell av din Kodak kamera. Sett inn minnekortet og batteriene, og slå på kameraet og prøve å skyte igjen.

6 Trykk og hold nullstillingsknappen på digitalkameraet i noen sekunder og slipp. Beliggenheten varierer avhengig av kameramodellen. Slå på kameraet og ta bilder. Hvis det fortsatt er noen bilder, ta kontakt med Kodaks støtte for service.

uskarpe bilder

7 Åpne din solblender, og hold kameraet til et lys for å observere linsen. Hvis du har striper, smuss eller fingeravtrykk, rense linsen.

8 Påfør litt linsevæske på en lofri klut. Bruk alltid en lofri klut for å hindre flere partikler fra clogging opp i objektivet. Med klut, rengjøre linsen i sirkelbevegelser før det tørker.

9 Slå på kameraet, og ta bilder. Spille dem tilbake for å se om bildene er klarere.
Oppretthold atleast 2.6 føttene når du tar bilder for å unngå ute av fokus stedene.

10 Sett kameraet i makromodus for å skyte ekstreme nærbilder. Dette alternativet vil gjøre bakgrunnen uskarp og holde fokus på motivene dine. Hvis du fortsatt har uskarpe bilder, kan objektivet ha skader. Det kan ha vært i noen væske. Kontakt Kodak for reparasjoner. Dette er problemet er langt utover din kompetanse nivå.

11 Slå av kameraet i noen sekunder hvis objektivet ikke utvider eller trekke. Slå den på igjen. Hvis du fortsatt har et problem, trykk og hold reset-knappen i noen sekunder, og slipp. Dette vil sette kameraet tilbake til fabrikkinnstillingene.

avspillings~~POS=TRUNC

12 Slå av kameraet, og ta ut minnekortet fra minnekortsporet i noen sekunder.

1. 3 Sett inn minnekortet, og slå på kameraet og sette den i avspillingsmodus. Prøv å forhåndsvise bilder og videoer.

14 Slå av kameraet igjen og ta ut minnekortet, hvis du fortsatt opplever avspillingsproblemer. Prøv et annet minnekort hvis du har en, ta et bilde, og deretter prøve å spille. Hvis det spiller, kan det hende at forrige minnekortet har noen problemer.

15 Formater minnekortet som en siste utvei. Avhengig av kameramodell, bruke veiledning for å formatere minnekortet. Dette alternativet vil slette alle tidligere skutt bilder. Hvis du fortsatt har minnekortproblemer, da den er skadet og må skiftes.