Hvordan fikse bremseklosser i en Kia Sportage

Hvordan fikse bremseklosser i en Kia Sportage


Bremseklosser er en del av skivebremsesystemer. Disse legering sydde stykker komprimeres mot en rotor å forårsake bilens hjul for å slutte å spinne. På grunn av mekanisk trykk og varme, bremseklosser slites alltid ut til slutt, og feste dem i mellomtiden er tidvis nødvendig å beholde riktig bremsefunksjon. Mens full utskiftning er generelt anbefalt, kan du også reparere visse bremseproblemer på Kia Sportage hvis du har litt mekanisk kunnskap.

Bruksanvisning

1 Sett hjulblokker motsatt av enden at kjøretøyet må løftes. Løsne hjulknastene på rattet som må fjernes for å få tilgang til bremseklossene ved hjelp av 1/2-inch skralle og slepe socket. Hev bilen ved hjelp av hydraulisk heis og plassere bukker på struktur poeng for ekstra sikkerhet.

2 Fjern knastene fra hjulet, og skyv hjulet under bilen. Fjern metall caliper klippet ved hjelp av en skrutrekker og trekk bøylen av rotoren. Bruk en gummihammer for å banke forsiktig på caliper hvis det er fast på plass. Fjern bremseklossene ved hjelp av en skrutrekker, nysgjerrige dem bort fra stempel seter.

3 Påfør krone-størrelse mengder bremsekloss lim på baksiden av begge bremseklosser for bremser som rasle mens bremsepedalen ikke er brukt. Limet vil hindre putene fra rallende bort fra stempel seter. Fast plass putene tilbake i stempel seter og la dem sitte i omtrent fem minutter før de settes sammen igjen bøylen.

4 Kjør hånden over bremsekloss overflaten for pads som er bråkete eller knirker mens bremsepedalen brukes. Feel for eventuelle grove eller forhøyninger på puten. Bruk et stykke 200-sandpapir for å skrubbe pad. Fortsett å gni puten til den høye sted er borte. Plasser elektrodene i bøylen stempel seter og montere.

Hint

  • Mens bremseklossene kan festes i circumstanced navngitt ovenfor, det fleste tilfeller er det enklere og mer kostnadseffektivt å bare erstatte putene stedet for å forsøke å reparere dem. Utbyttingsprosessen er hovedsakelig den samme som å fjerne elektrodene for reparasjon. Bare passe de nye putene i og montere.