Hvordan fikse Bølger i Auto Paint

Bølger, drypp og kjører i auto maling er vanlige tegn på tung påføring av maling. Når malingen tørker, vil det la disse skjemmende teksturer som krever spesiell oppmerksomhet. Du kan ta bilen til en profesjonell for å få dette rettet. Men forvente å betale et par hundre dollar. Som et alternativ, kan du løse problemet selv. Noen enkle trinn vil hjelpe deg å bli kvitt de stygge feil og gjenopprette billakk tilbake til det normale.

Bruksanvisning

1 Match og kjøp billakk og toppstrøk. Ta en liten chip av maling fra bølgene for en nøyaktig fargetilpasning. En body shop eller auto butikken vil være i stand til å hjelpe deg med å finne riktig farge. Bruk av størrelsen på bølgene å bedømme hvor mye maling du trenger.

2 Kjøp bot eller løs sandpapir for å jevne bølger. Løs grus papir er konstruert for store, tøffe jobber. Hvis bølgene er små, vil finkornet gjøre jobben.

3 Sand bølger i en sirkelbevegelse til overflaten er glatt.

4 Skyll bilen for å fjerne alle sandpartikler. Sand partikler igjen på bilen vil create hevet overflater under den nye malingen. Så, mens du fikse ett problem, oppretter du en annen. For å unngå dette, skyll grundig bilen med vann.

5 La bilen tørke helt. Forsøk på å søke på nytt maling til en våt bil vil føre til at malingen å dryppe.

6 Bruk en liten, 1-tommers touch-up børste å påføre ny maling til slipes området. Hvis slipes området er stort, bruke en 4-tommers pensel i stedet. Påfør i glatte, jevne tak for å unngå nye bølger.

7 Påfør klarlakk. La malingen tørke i ca. en time. Bruk en ren pensel for å påføre et tynt lag med klarlakk. Hvis den forrige maling jobb er gammel, gjelder klarlakk til hele bilen for å jevne ut fargen.

8 La bilen tørke i omtrent 24 timer.

Hint

  • Hvis du ikke kan finne en eksakt farge kamp, ​​må du re-male hele bilen for å unngå flekker i lakken.