Hvordan fikse blinklys Relay i en Chevy Silverado

Bytte blinklys releet eller blinklys er en relativt rask løsning når du har problemer med blinklys. Det kan ikke kreve at du erstatter blinklys releet men og kan bare være en dårlig pære i den ene eller den andre. Følg en rask sjekkliste for å løse problemet, og har lastebilen på banen.

Bruksanvisning

1 Start bilen, slik at når du tester lysene du vil ikke kjøre ned batteriet. Har en venn hjelpe deg å sjekke lysene. Du sitter i bilen og betjene lysene ha dem fortelle deg hvilke lamper lyser, og som slår av. Sjekk blinklys en om gangen og deretter teste varsellyset. Sørg for at din venn ser for lysene når du kan høre lysene som opererer med en lavere eller høyere hastighet.

2 Sjekk hver av blinklys pærer, spesielt pærer som du ikke funnet arbeider. Oftest en pære som brenner ut utløser et problem med blinklys releet.

3 Skift ut eventuelle utbrente lyspærer og test lysene. I beste situasjon, vil dette løse problemet med blinklys. Hvis ikke, gå videre til å sjekke sikringer for blinklys og varsellyset. Sikringene for disse er plassert på førersiden av hytten på venstre side av rattet. De bør være i en sikringsboks montert på ytterveggen av førerhuset.

4 Åpne sikringsboksen og bruke diagrammet på undersiden av lokket, sjekk sikringer som har noe å gjøre med Blinklys eller fare lys. Hvis alle disse sikringene sjekke ut, så problemet er mest sannsynlig blinkreleet eller multi-bryteren på rattstammen.

5 Se over sikringsboksen under venstre side av dashbordet for å finne blinkreleet. Den flasher er en firkantet enhet som ser ut som en stafett. Den vil ha sin egen stikkontakt monteres separat fra sikringsboksen. Ta av blinklys og teste sin drift. Du må kanskje ta dette til auto deler butikken for å teste. Hvis det er dårlig, må du bytte blinklys. Re-sjekk driften av blinklys. Hvis dette ikke løser problemet, må du erstatte den multi-bryteren, eller blinklys bryteren på rattstammen.

6 Ta av rattet med et ratt verktøy for fjerning og deretter fjerne plast dekker som huser bryteren. Fjern bryteren forsiktig og erstatte med en ny. Vær nøye med å koble alle ledningene til de samme posisjonene på den nye bryteren. Monter dekkplater og Monter rattet. Retest dine Blinklys.