Hvordan feilsøker jeg en Toshiba TP61E80?

Gjennom årene Toshiba har produsert en rekke store-TVer, inkludert 61-tommers bak-projeksjon modell TP61E80. Introdusert rundt 1995, er denne modellen en analog TV-apparatet med en 4: 3-format. Bak-projeksjon TV er best i mørke rom uten direkte sollys treffer skjermen. Toshiba anbefaler sitter 10 til 25 meters avstand fra skjermen, og ikke for langt til venstre eller høyre, for best mulig seeropplevelse.

Bruksanvisning

Ingen lyd

1 Skyv dekselet på fjern nedover og trykk på "AUD" -knappen for å få tilgang til skjermen Lyd-menyen. Fortsett å trykke på knappen til "Speakers" er uthevet i magenta.

2 Trykk på (+) eller (-) for å velge høyttalerne på / av-modus på TV-skjermen.

3 Trykk på (+) eller (-) knappene til "Speakers På" er uthevet i magenta.

4 Slå av TV rundt halvveis å få tilgang til bakpanelet. Slå Audio senterkanalen / på-bryteren til "Off" posisjon for å sikre lyden kommer fra TV-en.

Kan ikke Velge Channel

5 Skyv dekselet på fjern nedover for å starte prosessen med å låse opp kanaler på TVen. Trykk på "Setup" for å få opp på skjermen oppsettmenyen. Fortsett å trykke på "Setup" inntil CH Lock er uthevet på skjermen i magenta, og velg.

6 Trykk på (+) eller (-) knappene til justeringsmodus vindu kanalen låsen vises på skjermen, og velg "Set".

7 Skriv inn den firesifrede koden for å låse TV-kanaler og trykker på "Setup". Skjermen vil nå si "ryddet", og du kan velge alle kanaler på TV.

Dårlig bildekvalitet

8 Skyv dekselet på fjern nedover og trykk "Pic" for å få opp menyen Bilde skjermen.

9 Trykk "Pic" gjentatte ganger til funksjonen vil du justere er uthevet i magenta. Du kan justere kontrast, lysstyrke, skarphet, farge og fargetone.

10 Trykk på (+) eller (-) for å justere nivåene høyere eller lavere, avhengig av dine preferanser.