Hvordan feilsøker jeg en Polaroid TV FLM-3234B?

Hvordan feilsøker jeg en Polaroid TV FLM-3234B?


Flatskjerm-TV er svært populære på grunn av sin størrelse, teknologi og fleksibilitet i bruk. Mange bedrifter produserer og selger disse TV, noe som øker konkurransen og senker prisene. Flate paneler er produsert på et så høyt volum at noen vil ha feil og problemer. Polaroid FLM-3234B er en 32-tommers LCD High Definition TV som kan brukes som en TV eller som en dataskjerm. Som med alle LCD-TV, er det problemer med Polaroid som kan løses hjemme uten behov for en profesjonell tekniker.

Bruksanvisning

Slik feilsøker en Polaroid TV FLM-3234B

1 Kontroller at problemene du opplever skyldes til TV og ikke enheter som er koblet til den. FLM-3234B har en rekke forskjellige innganger for video bruk. Sørg for at de rette inngangene er valgt på TV for å vise det ønskede bildet. Koble enheten til en annen inngang hvis videoen er fremdeles ikke vises, og bytte kablene, som noen kabelkontakter kan være feil.

2 Koble lydkablene til riktig inngang. Hvis du bruker HDMI-inngangen, bør video og lyd være fint, men hvis du bruker DVI, komponent eller andre videoinnganger, må du også koble lydkabler til de riktige inngangene. I menyen, også kontrollere at volumet lås funksjonen er slått av for å sikre at TV kan kontrollere volumet. Hvis volumet på TV er ikke høyt nok, kan du vurdere å legge til et surround-lydsystem for å få mer ut av din hjemmekino-opplevelse.

3 Juster bildeinnstillingene i menyen for å passe din visningsområdet. De fleste TV-apparater er forhåndsinnstilt for svært lyse områder som detaljhandel utstillingslokaler og må kalibreres til ditt hjem. Bruk en kalibrering DVD justere video og lyd til innstillinger for å passe dine behov. I stedet for å bruke Composite eller koaksialkabler, bruker komponent eller HDMI-innganger for å gi en høyere kvalitet video som drar full nytte av HD-bilde.

4 Kontroller at strømkabelen er godt festet på baksiden av TV-apparatet. Fjernsynet kan overopphetes hvis det holdes i et lukket område, noe som vil føre til at TV for å slå seg av for å unngå permanent skade. Veggmontering av TV eller ved hjelp av en åpen TV-stativet kan holde det mot overoppheting. Trekk ut FLM-3234B for 24 timer slik at det elektriske systemet for å nullstille.

Hint

  • Benyttet seg av garantien hvis mulig.
  • Koble fra TV før du åpner den for å unngå elektrisk støt.