Hvordan Farg Mercedes Skinnseter

Hvordan Farg Mercedes Skinnseter


Enten du har en kupé, sedan eller roadster, er glasur på kaken av Mercedes-brand luksus å ha skinnseter. Dessverre kan de skinnseter blir svakere. Forny fargen på skinnsetene i bilen med skinn fargestoff.

Bruksanvisning

1 Støvsug bilseter for å fjerne alle løse rusk. Rengjør seter med en løsning av varmt vann og mild såpe, ved hjelp av en svamp. Tørk ned setene grundig med et håndkle fuktet med varmt vann. La setene tørke.

2 Skrubb seter med lakk tynnere, bruker stålull. Dette vil trekke ut mye av den opprinnelige farge. Bruk vernehansker og arbeid i et godt ventilert område når du arbeider med lakk tynnere. Når ferdig, tørke ned setene grundig med et varmt håndkle.

3 Lag en løsning av 1 liter vann og 3 oz. av lær prepping agent. Bruk løsningen på våt sand setene lett, bruker 400- til 600-sandpapir. La setene tørke.

4 Massere seter med skinn foryngende olje, med en myk klut. La setene tørke over natten.

5 Påfør tynne lag av lær fargestoff til setene, med en bred pensel for brede områder og en smal pensel for vanskeligere å nå områder. Påfør et andre strøk, om nødvendig, for å jevne ut eller mørkere farge. Hvis du har skinnseter med en grovere korn, kan fargestoff brukes av blotting i stedet for å pusse. La setene tørke i 48 timer.