Hvordan Farg Leather Car Topper

Hvordan Farg Leather Car Topper


Skinn bil topper kan bli funnet på mange luksusbiler og enda noen små utenlandsk import. Skinn gir en eksotisk, organisk touch og føler til kjøretøy, ikke ellers funnet på materiale og vinyl som brukes for harde eller myke topp applikasjoner. Med noe materiale, spesielt organisk skinn, vann, smog forurensning og direkte sollys kan visne og oksidere porene, robber det av at myk, naturlig utseende. Når restaureringsmidler ikke lenger arbeide for å gjenopprette skinn utseende, er det på tide å farge toppen. Farging kjøretøyet toppen kan utføres av den gjennomsnittlige kjøretøyets eier, ved hjelp av noe mer enn et fargestoff kit.

Bruksanvisning

1 Match din topp farge med fargestoff kit bruker en fargehjul levert av butikken, som vil identifisere fargenummeret til settet du trenger. Plasser kjøretøy i park eller nøytral med nødbremsen settet, fortrinnsvis inne i en garasje, i løpet av en mild dag med lite eller ingen fuktighet. Rulle opp vinduene. Bruk en grov svamp, og en løsning av oppvask såpe og vann blandet i en bøtte for å rengjøre bilen toppen. Skyll den med vann og la det lufttørke i flere timer.

2 Bruk 400-600 grit våt sandpapir for biler produsert før 1992, som hadde lakk-ferdige skinn, og 600-1000 grit for biler etter 1992, for vannbasert skinn. Sand hele overflaten, fjerne innebygde flekker, oksidasjon og overflaten sprekker. Dypp sandpapir i prep renere for en andre runde med sliping for å fjerne så mye av den gamle fargestoff farge som mulig. Tørk av toppen med et rent håndkle. Påfør skinn sprekk filler med en kunst pensel til små sprekker og splittelser, og bygge opp overflaten. La det tørke i 20 minutter og re-sand med tung grus, så fint sandpapir. Tørk den med et håndkle.

3 Helle innholdet av lær fargestoff i en plastbeholder, og blande det grundig. Blanding fortsettes under påføringsprosessen, og bruke en liten mengde vann for å tynne ut fargestoff hvis den blir for tykk. Bruk en bred sobel pensel for å først påføre et tynt lag på omkretsen kanter ved siden av trim stykker. Bruk 90-graders frem og tilbake slag. Påfør et tynt lag over indre panel området, ved hjelp av frem og tilbake slag. Maling fargestoffet i alle utsatte områder. La det tørke i henhold til instruksjonene.

4 Påfør et andre strøk av fargestoff til toppen, starter på ytterkanten trim stykker. Rør fargestoff i mellom programmer. Påfør et tynt lag over indre paneloverflaten, med samme frem og tilbake 90-graders slag. Prøv å få en jevn farge konsistens rundt. Dersom det søkes fargestoff for en fullstendig fargeendring, legge til en tredje eller fjerde tynt lag for å fjerne alle spor av den opprinnelige fargen. Parkere kjøretøyet innendørs (garasje) i 48 timer for å la fargestoff å herde skikkelig.

5 Buff toppen med en myk frotté håndkle for å oppnå en overflate glans. Hvis du oppdager noen feil - blotter eller tunge flekker, våt sand området med 1000 sandpapir og re-dye området. La det tørke i 48 timer og buff stedet ut.

Hint

  • Bruk plastikk gummihansker for å beskytte hendene fra dye flekker.
  • Optimal temperatur for farging toppen vil være ca 75 grader F.