Hvordan får du gratis iPod Touch musikk uten å bruke en CD?

Apples iPod touch er noe av en merkelig andebryst i Apples linje av produkter; det er både en nedstrippet versjon av sin mer populære iPhone og mest teknologisk avanserte i sitt iPod rekke personlige musikkspillere. Som nesten alle Apple-produkt, er iPod touch dyrt. Heldigvis er det mange online ressurser for å finne musikk til enheten som ikke involverer å kjøpe CDer eller betale for nedlastinger.

Offisielle kunstner Websites

Mange artister gjør noen av sine sanger tilgjengelig for gratis nedlasting på sine offisielle nettsider. Ved hjelp av en søkemotor, for eksempel Google eller Microsoft Bing, skriver du inn navnet på en artist hvis musikk du ønsker å laste ned. Kunstnerens offisielle side vil trolig være det første resultatet av søket ditt. Klikk på søke linken for å besøke kunstnerens side. Hver artist nettsted vil være litt annerledes, men de fleste vil ha et område merket "Media", "musikk" eller "Songs;" Klikk på denne delen for å finne sanger som kunstneren har gjort tilgjengelig for nedlasting.

Min plass

MySpace er først og fremst kjent som et nettsamfunn, som brukes hovedsakelig av unge voksne til å kommunisere på nettet i samme ånd som Facebook og Friendster. Imidlertid er MySpace også en av de mest populære nettsteder for musikk opprykk. Besøk MySpace (du finner en link under Referanser) og skriv din favoritt artist navn i søkefeltet; i all sannsynlighet, har artisten eller gruppen en MySpace-side. På kunstnerens side vil du kunne lytte til og laste ned et utvalg av kunstnerens sanger; mange kunstnere, spesielt up-and-coming sangere, gjøre noen eller alle sine sanger tilgjengelig for gratis nedlasting.

The Hype Machine

The Hype Machine er en musikk blogg aggregering tjeneste som gir linker til bloggen og nett innlegg om ulike kunstnere. Besøk The Hype Machine (det er en kobling under Referanser) og skriv inn navnet på bandet som sangene du ønsker å laste ned i søkefeltet. Hver musikk blogg innlegg om artisten eller sangen vises. Hvis du klikker på linken til musikken bloggen som vises, vil du høyst sannsynlig finne en annen kobling for å laste ned sangen blir diskutert i blogg innlegg.