Hvordan få væsken ut av en iPod Touch

Hvordan få væsken ut av en iPod Touch


Å nei! IPod Touch bare falt i toalettet, bassenget eller synke full av vann og nå vannet er under skjermen, og du er ikke sikker på om enheten er noe bra. Før du jag ut å kjøpe en ny en, prøv hjemme-reparasjon teknikker for å fjerne vannet og forsøke å ta med iPod touch tilbake til livet. Hvis det er ødelagt, har du ingenting å tape ved å prøve ut noen metoder som kan fungere.

Bruksanvisning

1 Slå av iPod Touch. Ikke forsøk å plugge den inn i veggen eller datamaskinen. Sjansene for å gjenopplive din iPod Touch øke betydelig hvis det ikke var senkes på veldig lenge, og hvis du drepte kraft så snart som mulig. Holder det på, og prøver å bruke det øker sjansen for de elektroniske komponentene shorting ut.

2 Tørk av iPod Touch så mye som du kan med en klut. Blåse komprimert luft inn i åpningene og kanter for å presse ut så mye vann som mulig.

3 Hell tørr ris i en bolle stor nok til å holde din iPod Touch. Begrave den i risen og la den sitte i minst 24 til 48 timer; jo lenger du lar det tørke, jo bedre sjansene dine for å fikse det. Det kan være lurt å la den i ris i opptil en uke.

4 Tørk av iPod Touch med en lofri klut før du slår den på. Slå den på og se hva som skjer. Hvis fuktigheten forblir under skjermen og enheten fortsatt fungerer, vente det ut. Vannet vil etterhvert fordamper.

Hint

  • Ikke prøv å sende din iPod Touch til Apple hvis du fikk det våte. Enheten har fukt klistremerker på det som endrer farger når det er vått, noe som gjør at Apple å vite det tok en svømmetur. Deres Applecare plan dekker ikke vannskader.