Hvordan få undertekster Med Verizon On-Demand

Teksting som viser ordene på en TV-sending som de er talt, er tilgjengelig på de fleste TV-programmer gjennom teksting system. Disse undertekster er avgjørende for hørselshemmede seere, og de hjelper også ikke-engelsk som morsmål. Nyere TV-apparater er pålagt ved lov å ta med dekodere som lar deg vise teksting undertekster. Verizon FiOS TV har en spesiell funksjon på sin nyere utstyr som gjør det mulig å slå på og sette undertittel dekoderen i TV fra fjernkontrollen. Funksjonen fungerer også for on-demand programmering som Verizon tilbyr gjennom FiOS.

Bruksanvisning

1 Slå på Verizon sett boksen med fjernkontrollen. Vent et sekund eller to før hovedmenyen vises.

2 Slå hovedmenyen til du markere "Innstillinger" -menyen oppføring. Høyre-vippe å velge alternativet "Tilgjengelighet" innstillinger.

3 Høyre-veksle igjen for å velge "Teksting" -menyen og deretter høyre veksle "Teksting" menyen for å aktivere funksjonen. Bla gjennom og velge alternativer du ønsker i menyen ved hjelp av "opp" og "Down" -tastene og trykk på "OK" -tasten når du er ferdig. Du vil nå kunne se teksting teksting på alle programmer du ser bruker Verizon On-Demand FiOS system.