Hvordan få tilgang en Slingbox Remotely

Hvis du ønsker å dele TV-klipp med venner eller se på TV når du er på kontoret eller på veien, kan du bruke en Slingbox. Gjennom Slingbox, kan du koble til eksternt videokilder i hjemmet ditt, inkludert DVD-spillere, digital kabel eller DVR. Slingbox programvare er tilgjengelig for både PC og Mac-maskiner, samt mobiltelefoner, slik at du kan få tilgang til Slingbox hvor som helst du har en Internett-tilkobling.

Bruksanvisning

Koble til din Slingbox mens hjemmefra

1 Sørg for at du haved konfigurert Slingbox for å tillate ekstern visning. Dette alternativet er tilgjengelig når du setter opp din Slingbox på lokalnettet initally. Hvis du ikke aktiverer ekstern visning på Slingbox fra en datamaskin på hjemmenettverket, vil du ikke være i stand til å få tilgang til Slingbox utenfor hjemmet.

2 Spill Alias ​​og Finder ID av Slingbox. Du finner denne informasjonen under egenskapene til Slingbox i Slingplayer-programvaren. Finder-ID er en unik identifikasjon alfanumerisk sekvens som brukes til å finne din Slingbox, og Alias ​​er navnet som du gir din Slingbox.

3 Installer riktig Slingplayer-programvaren på datamaskinen eller smarttelefon som du ønsker å få tilgang til Slingbox. Forskjellige versjoner er tilgjengelig for PC og Mac, samt for enheter som kjører Windows Mobile, Windows Smartphone og Palm OS. Du kan laste ned programvaren direkte fra Sling Media hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

4 Konfigurer Slingplayer-programvaren på den eksterne enheten som du bruker for å få tilgang til Slingbox. Etter å ha startet programmet, legge til en ny Slingbox til Slingplayer Directory. Du må gi Alias, Finder-ID og passord for Slingbox.

5 Koble til Slingbox eksternt ved å klikke på "Watch" i Slingbox Directory. Du vil være i stand til å tilpasse utseendet på Slingplayer-programvaren ved å endre alternativer, inkludert plasseringen av den virtuelle fjernkontrollen og størrelsen på skjermen. Du kan også endre huden av Slingplayer-programvaren for å matche din favoritt fargevalg.

Hint

  • Hvis du planlegger å installere Slingplayer-programvaren på en datamaskin, vil du ha administratorrettigheter på kontoen din.
  • Når du konfigurerer Slingbox, kan du opprette et passord og et passord. Du kan gi enten passord for å få tilgang til Slingbox eksternt.
  • Hvis du ønsker å få tilgang til Slingbox ved hjelp av en WiFi aktivert datamaskin eller telefon, må du ha en WiFi-tilkobling tilgjengelig.