Hvordan få Temaer på LG Viewty

LG KU990 Viewty mobiltelefon har et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, blant annet muligheter til å endre telefonens skjerm innstillinger som lysstyrke, baklys, skrift og tema. Du kan endre skjerm generelle utseende eller endre skjerm tema for utgående samtaler og standby-modus. LG utviklet Viewty med flere temaer for å tilpasse skjermens utseende. For å få disse temaene, må du få tilgang til telefonens innstillinger-menyen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "End / Power" knappen for å slå på LG Viewty mobiltelefon og vente på standby / startskjermen vises.

2 Trykk "Main Menu" ikonet merket med fire prikker for å se alternativene i hovedmenyen. Trykk på "Settings" ikonet merket med et tannhjul på bildet for å se innstillingene alternativene.

3 Trykk på "Screen" eller "Screen Setting" ikonet merket med et skjermbilde for å se en liste over skjermen innstillingsalternativer.

4 Velg type tema endringen du ønsker å gjøre. Hvis du ønsker å få et tema for en utgående samtale eller standby / startskjermen, velger du "Hovedskjerm Theme" alternativet. Hvis du ønsker å få et tema å endre den generelle utseendet på skjermen, velg "Handset Theme" alternativet.

5 Velg et tema fra listen over temaer tilgjengelig, og trykk deretter på "Lagre" for å lagre endringen.