Hvordan få telefonen ringe fra Internett

Hvis du noen gang har behov for å få telefonen til å ringe en eller annen grunn, om å finne en mistet telefonen eller å komme ut av en sosial situasjon, er det flere forskjellige programmer på internett som bruker VoIP og andre systemer for å gjøre det automatisk.

Bruksanvisning

1 Planlegg en samtale skal gjøres til deg via en gratis tjeneste som Få meg ut herfra. Du kan ha tjenesten starte et anrop til telefonen din på et bestemt tidspunkt. Dette er nyttig for å komme ut av en vanskelig situasjon eller dato.

2 Ha en gratis tjeneste for å finne telefonen ringe det. En tjeneste som Phonemyphone lar deg skrive inn et telefonnummer og få den ringen. Dette er spesielt nyttig når du har mistet telefonen, og du ikke har en annen mobiltelefon eller fasttelefon.

3 Bruk en VoIP-tjeneste som Skype. Skriv inn ditt telefonnummer inn i programmet, og VoIP-programmet vil rute samtalen gjennom internett og ringe telefonen i den andre enden. Merk at du må betale en lav avgift per minutt å ringe en fasttelefon eller mobiltelefon via Skype.

Hint

  • Ikke kall en telefon som ikke tilhører deg, med mindre eieren har gitt deg tillatelse til å gjøre det.