Hvordan få telefonen ringe deg tilbake som en Prank

Hvordan få telefonen ringe deg tilbake som en Prank


En rekke funksjoner og programmer er tilgjengelig på mobiltelefoner for å hjelpe sine brukere. Noen telefoner har den falske ringefunksjonen. Dette kan brukes enten som en prank eller for å komme deg ut av det uønskede samtale eller et møte. I tillegg til at telefonen ringer, kan du selv gjøre det synes som om du tar samtalen ved å spille inn en taleavspilling som skal spilles når du svarer på falske samtale.

Bruksanvisning

1 Spill inn en talemelding som skal spilles som prank call. Fra hovedmenyen gå inn i menyen "Innstillinger". Klikk på "Programinnstillinger". Klikk på "Call" og "Fake Call" alternativet. Velg "Fake Call Voice." Under "Fake Call Voice" flytte markeringen til "On". Velg "Stemmeopptak" og trykk på opptaksknappen for å starte opptak. For å avslutte innspillingen, trykk på opptaksknappen igjen og lagre filen.

2 Trykk og hold volum ned-knappen på siden av telefonen. Det vil være en kort forsinkelse for ikke å vekke mistenksomhet og telefonen vil begynne å ringe.

3 Svare på telefonen. Den prank talemelding vil begynne å spille. Du kan deretter lage unnskyldninger og gå utenfor for å ta samtalen.