Hvordan få T-Mobile Prepaid Bonus Minutter

Hvordan få T-Mobile Prepaid Bonus Minutter


Individer bruke forhåndsbetalte mobiltelefoner for personlige og forretningsmessige formål. Ved hjelp av en forhåndsbetalt mobiltelefon har sine fordeler. Du kan enten betale når du går eller kjøpe et visst antall minutter for en bestemt pris, unngå å måtte månedlige utbetalinger, og få ekstra minutter når kampanjer tilbys.

Bruksanvisning

1 Ring T-Mobile Customer Relations å snakke med en T-Mobile kundebehandler. Spørre om nåværende og kommende kampanjer. En typisk kampanjen er dette som er beskrevet av en T-Mobile kundeservice representant: ". Det er en kampanje som skjer som gjør at du kan motta bonus minutter hvis du kjøper flere minutter med et debet- eller kredittkort" For å være kvalifisert til å delta, må du mottar en tekstmelding fra T-Mobile. Avhengig av meldingen, kan du motta $ 5 eller $ 10 i ekstra minutter. Du må følge instruksjonene som inngår i tekstmeldingen for å motta bonusen refill. Det er alltid pågående kampanjer, så husk å sjekke tekstmeldingene ofte for å motta informasjon om spesialtilbud og de nyeste kampanjer.

2 Se dine siste tekstmeldinger for å se etter kampanjer. Sjekk for å bekrefte om det er noen meldinger fra T-Mobile og lese hele meldingen. Bestemme mengden av bonus refill. Hvis du har flere spørsmål om hvordan du kan vise dine tekstmeldinger, kan du ta kontakt med en representant med T-mobile eller gå til nettsidene sine. Kontaktnummeret for å nå en representant 1-877-778-2106 i arbeidstiden som er 3 am til 22:00 Pacific tid. Du må oppgi din T-Mobile mobiltelefonnummer. Nettstedet adresse er http://www.t-mobile.com/.

3 Foreta et kjøp med et debetkort eller kredittkort for å motta bonus minutter. Etter kjøpet er gjort, blir bonus minutter brukt på konto innen 36 timer.

4 Aktivere en ny T-Mobile-konto. Hvis du ikke allerede har en T-Mobile-konto, kan du motta bonus refill minutter ved å aktivere en ny konto. Du må kjøpe en aktiveringskort med en innledende balanse mellom $ 3,34 til å kvalifisere seg. Man kan kontrollere mengden av kortet ved å se på toppen av aktiverings kortet. Bonusen refill er lik $ 25. Du kan kjøpe pay-as-you-go plan eller betale med dagen.

Hint

  • For nye kunder som aktiverte en ny konto, det eneste aktivisering kort som kvalifiserer for $ 25 i gratis bonus refill minutter er $ 3,34 primær balanse.
  • Bare eksisterende kunder som mottar en tekstmelding fra T-Mobile er berettiget til å motta ytterligere bonus refill minutter.
  • Sjekk alltid med en kundebehandler eller T-Mobile nettsted for å spørre om kampanjer før du gjør et kjøp.