Hvordan få SMS-meldinger av Windows Mobile 5

Hvordan få SMS-meldinger av Windows Mobile 5


Hvis du bruker Windows Mobile 5 ofte, er sjansen stor for at du sender mange SMS-meldinger. Hvis du ikke kan holde tritt med meldingene, kan det være lurt å lagre dem på datamaskinens skrivebord. Derfra kan du skrive dem til å holde bedre styr på dem. Windows Mobile SMS Sync sikkerhetskopierer, synkroniserer og eksporterer SMS-meldinger fra din Windows Mobile enhet. Det spiller ingen rolle om du nylig har slettet meldingene. Det vil fortsatt bruke minnet på telefonen for å gjenopprette disse meldingene.

Bruksanvisning

1 Last ned Windows Mobile SMS Sync programvaren og Desktop File Viewer (se Ressurser). Betale for det med et kredittkort eller debetkort. Som det 2010, det er $ 14.99. Lagre hver av filene til skrivebordet for enkel tilgang.

2 Følg installasjonsveiviseren for riktig installasjon. Start datamaskinen på nytt.

3 Fest den ene enden av datakabelen til Windows Mobile-telefonen. Fest den andre enden til den stasjonære datamaskinen eller bærbar USB-port.

4 Velg "Restore" på Windows Mobile-telefonen. Hvis Windows Mobile SMS Sync ikke vises på skjermen, koble til datakabelen. Velg "My Documents mappe" for å gjenopprette tekstmeldingene på datamaskinen din.

5 Klikk "Start" og "Alle programmer" på datamaskinen. Klikk på Desktop File Viewer. Dine restaurerte tekstmeldinger skal vises. Klikk "Fil" og "Skriv ut".