Hvordan få ringetoner til min iPhone Off iTunes

Hvordan få ringetoner til min iPhone Off iTunes


Hver iPhone smarttelefon leveres med 25 standard forhåndsinstallerte ringetoner som brukere kan tildele til sine ulike kontakter. For å bygge videre på denne bestanden sett av ringetoner, brukerne er i stand til å kjøpe ringetoner fra iTunes Store direkte på deres enhet og opprette et egendefinert sett av ringetoner. Hvis du ønsker å få ringetoner fra iTunes på din iPhone, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Trykk på "iTunes" -ikonet på iPhone startskjermen for å åpne iTunes Store.

2 Trykk på "Søk" og skriv inn navnet på sangen eller artisten som tilsvarer ringetonen du ønsker å laste ned i feltet. Trykk på "Søk" for å søke etter de ringetoner for den sangen eller artisten.

3 Bla ned til "Ringetoner" i søkesiden. Trykk på "Se alle Ringtones" for å se alle de ringetoner knyttet til artisten eller sangtittel du søkte etter.

4 Trykk på ringetonen du ønsker å laste ned å høre en forhåndsvisning av som ringetone. Trykk på prisen ikonet til høyre for ringetone, etterfulgt av "Kjøp nå" ikonet for å laste ned ringetonen. Logg deg på iTunes-kontoen din hvis nødvendig, og bekrefte nedlastingen for å starte nedlastingsprosessen. Tillat flere minutter for nedlastingen er fullført.

5 Gjenta for eventuelle andre ringetoner du ønsker å laste ned på din iPhone fra iTunes.