Hvordan få ringetoner på min Verizon Razr 2

Hvordan få ringetoner på min Verizon Razr 2


Razr 2 er en slank, syltynne mobil flip telefon produsert av Verizon Wireless. Sett din Razr 2 bortsett fra resten ved å lære hvordan å få en tilpasset ringetone til mobiltelefonen. Kjøpe ringetoner for Verizon Razr 2 direkte fra telefonen ved å aktivere Verizon "Get It Now" service aktivert på alle Razr 2 produkter.

Bruksanvisning

1 Ulempen åpne telefonen. Åpne "Get It Now" browser enten ved å trykke på "meny" knappen og velge det fra menyen skjermen, eller ved å trykke på høyre navigasjonspilen på telefonen som er standard snarvei for å aktivere "Get It Now".

2 Bruk pil ned for å bla ned til "Get Toner." Velg ved å trykke på knappen i midten mellom de fire piltastene på telefonen.

3 Velg ringetonen programmet du ønsker. Du vil bli gitt et børsnotert alternativer basert på den type musikk sjanger og mengden av ringetone alternativer. Bestem ditt valg basert på den typen ringetonen du er ute etter, for eksempel instrumental eller lyrisk, land eller siste treff.

4 Velg prisalternativ. Du vil få muligheten til å betale en månedlig avgift for en ubegrenset mengde ringetoner, betaler en fast avgift for kreditter som du kan bruke til å kjøpe et bestemt beløp av ringetoner, eller en fast avgift for å kjøpe bare en ringetone. Du vil få en bekreftelse på skjermen for å finne ut om du er sikker på at du vil Verizon å lade mobiltelefonen. Velg "OK".

5 Vent til programmet for å laste ned. En fremdriftsindikator vises på skjermen. Ikke slå av telefonen på denne tiden som det vil avbryte nedlastingen. Når programmet er ferdig nedlastet en melding vises på din mobiltelefon skjermen, "App installert. Har du lyst til å kjøre den nå?" Velg "Ja."

6 gjennom programmet søke å finne din ringetone preferanse. De fleste programmer kan du bla basert på sjanger, eller søk direkte i en søkeboks for sangen du leter etter. Du vil være i stand til å forhåndsvise ringetonen før du laster ned.

7 Velg ønsket sang. Det vil bli lastet ned på din Verizon Razr 2 og lagres i minnet.

8 Endre ringetone til den nedlastede sangen. Fra menyskjermen velg "Innstillinger og verktøy." Velg "Lyder Innstillinger" og deretter "Ring Sounds». Velg "Call Ringtone" fra menyen som vises. Du vil bli brakt til en skjerm av mulige ringetone alternativer. Bla nedover for å finne den nylig nedlastede ringetone. Velg "OK".

Hint

  • Ringetoner kan også lastes ned direkte av Verizon media butikken nettsted. Skriv inn webadressen til datamaskinen leseren og logge inn ved å klikke på "Logg inn" øverst til høyre på nettsiden. Du vil bli bedt om å logge inn med en eksisterende konto eller opprette en. Etter at du har logget deg inn eller opprettet en konto, velg "Music & Toner" fra menylinjen øverst på skjermen. Du vil være i stand til å bla gjennom ulike ringetoner eller skriv i søkefeltet ringetonen du leter etter. Velg ønsket ringetone. Du vil bli brakt til en skjerm der du kan klikke "Kjøp Ringtone." Når du har bekreftet denne handlingen, vil kontoen din bli belastet og ringetonen vil bli sendt i form av en medie melding til telefonen din. Lagre media som ringetone.