Hvordan Få Pandora App på en HTC Desire

Hvordan Få Pandora App på en HTC Desire


The Pandora nettstedet tillater brukere å legge inn et band eller sang og lytte til musikk som er stilistisk lignende. Den populære nettsiden er en gratis Internett-radiostasjon som gir deg en viss kontroll på musikken som spilles. I tillegg til nettstedet, har Pandora gitt ut gratis programmer for mobile enheter. Du kan laste ned Pandora-appen på din HTC Desire smarttelefonen og lytte til musikk mens du er borte fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" knappen med et lite hus på det funnet under skjermen, for å åpne HTC Desire startskjermen.

2 Trykk på "Programmer" -fanen, som er nederst til venstre hjørne av skjermen, og har en hvit pil på den, og trykk på "Market".

3 Trykk på forstørrelsesglasset ikonet øverst til høyre i skjermbildet Android Market for å åpne søkeboksen og tastatur på skjermen.

4 Skriv "Pandora Internet Radio", trykk på "Pandora Internet Radio" når det vises i listen, og trykk deretter på den en gang til for å åpne informasjonssiden om programmet.

5 Trykk "Install", les ansvarsfraskrivelsen om hvordan Pandora samhandler med telefonen din, og trykk "OK" for å laste ned og installere programmet.

6 Trykk på "Home", trykk på "Programmer" -fanen og trykk på «Pandora Internet Radio" for å åpne programmet på din HTC Desire.