Hvordan få My Zenith Concierge Ulåst

Låse opp en Zenith Concierge TV innebærer vanligvis å slå av hele eller deler av TV-foreldrekontroll. Den foreldrekontroll låsen har spesifikke innstillinger du kan slå av individuelt eller sammen i "Parental Control" menyen ved hjelp av installasjonsfjern. Du kan også bruke fjernkontrollen til å nullstille timer blokkerte til null, hvis du prøver å låse opp foreldrekontroll låsen i en tid du har blokkert og tilbakestille "Parental Control" passord innstillingen for å fjerne passordet.

Bruksanvisning

Foreldrekontroll Menyinnstillinger

1 Slå på Zenith Concierge TV, og trykk deretter "Meny" på installatørfjern til du ser "Parental Control" meny på skjermen. Når du blir bedt om å oppgi den firesifrede passordet.

2 Trykk på "Velg" for å velge ett av alternativene - "Age Block", "Content Block" eller "Lock On / Off" - for å slå av en eller alle av de "Foreldrekontroll" innstillinger.

3 Bruk en av de "ADJ" for å velge alternativet for å slå av en innstilling. Under "Age Block", velg "Fjernet blokkering" alternativet; under "Innhold Block", velg "No Content" alternativet eller under "Lock On / Off", velg "Off".

Tilbake Timer Blokker og passordinnstillinger

4 Slå på Zenith Vaktmester og trykk deretter "Meny" på fjernkontrollen til du ikke lenger se på menyen. Denne prosessen tar vanligvis seks sekunder.

5 Trykk på "9" på fjernetterfulgt av "8", "7" og 6 "i orden.

6 Trykk på "CC" -knappen øverst på fjernkontrollen for å fullføre prosessen. Timene blokkert tilbakestilles til null og passord bør ikke lenger eksisterer.

Hint

  • Den foreldrekontroll låsen ikke automatisk slå seg av hvis strømmen går av eller når du kobler din Zenith Concierge fra strømkilden.