Hvordan få My LG Ryktet til å koble til USB-kabelen

LG Ryktet krever en USB-kabel for å kommunisere med datamaskinen. Hvis du lagrer bildene på telefonen eller den medfølgende microSD minnekort, må du koble telefonen til datamaskinen for å overføre dem til harddisken på datamaskinen og skape ledig plass på telefonen. Bruk riktig fremgangsmåte for å koble telefonen din med USB-kabelen og overføre bilder mellom enhetene i løpet av sekunder. Hvis du ikke klarer å koble til USB-kabelen på riktig måte, kan ødelegge bilder og andre medier på telefonen, mister dataene permanent deg.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Meny", og velg deretter "Innstillinger / Verktøy" -menyen. Klikk "Verktøy" etterfulgt av "USB-modus." Velg "Mass Storage".

2 Koble den lille enden av den tilpassede USB-kabelen til strømporten på Rumor. Strømporten er den du bruker for din mobiltelefon lader.

3 Koble den andre enden av kabelen til en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til pop-up vindu på skrivebordet for å varsle deg om at telefonen er riktig tilkoblet.

4 Vent til en eventuell overføring av data eller annen kommunikasjon mellom telefonen og datamaskinen for å fullføre. Koble USB-kabelen fra datamaskinen og deretter koble den andre enden av telefonen.

Hint

  • Du kan ikke ringe eller motta samtaler mens du er koblet til USB-porten på datamaskinen. Forsøk på å gjøre dette kan skade filene på MicroSD-kort.