Hvordan få Midlertidige bilskilt

Når du kjøper en bil, kan det hende at bilskilt ikke umiddelbart være tilgjengelig. I dette tilfellet, vil staten utstede midlertidige bilskilt. Disse platene, ofte laget av papir, er vanligvis gyldig i 30 til 40 dager, eller inntil de faktiske bilskilt ankommer. I de fleste tilfeller, når du kjøper en ny bil fra en forhandler de tar vare på utstede deg midlertidige bilskilt. Men hvis du kjøper en bil fra en privatperson, må du kanskje å få tak i platene selv fra din lokale avdeling av Motor Vehicles.

Bruksanvisning

1 Kontakt forsikringsselskapet ditt og la dem vite at du har kjøpt en ny bil. I de fleste tilfeller vil de være i stand til å overføre din forsikring over for deg.

2 Gå til din lokale avdeling av Motor Vehicles. I mange tilfeller kan du planlegge en avtale.

3 Søke om midlertidig lisens plate når du registrerer din bil. I de fleste tilfeller vil dette kreve bevis for forsikring, kjøretøy tittel, og en regning for salg indikerer omsetningsavgift ble betalt på kjøretøyet.

4 Betale eventuelle avgifter. De fleste statene krever en symbolsk sum for midlertidige plater.

5 Vis din midlertidige tag fremtredende på kjøretøyet. Dette kan bli tapet vende utover av bakvinduet, eller sikret fast i lisens plate ramme.

Hint

  • Vær forberedt på å vise bevis på at moms er betalt, eller være forberedt på å betale moms før du får midlertidige plater.
  • Hver stat har forskjellige lover om midlertidige plate krav. Sjekk alltid med statens Department of Motor Vehicles for detaljer.
  • Ikke forsøk å kjøre en bil uten bilskilt. I de fleste stater, garanterer dette en stor bot.