Hvordan få mest mulig hestekrefter fra din luftkjølt VW

Hvordan få mest mulig hestekrefter fra din luftkjølt VW


Mest spesielt brukes i Volkswagen legendariske Bobla, den lille sylindervolum, firesylindret, luftkjølt motor var en pålitelig arbeidshest som drives noen av historiens mest gjenkjennelige biler i flere tiår. Imidlertid vil den karakteristiske mekanisk surring lyd laget av VW luftkjølte motorer snart være en saga blott, som den tyske bilprodusenten har faset ut design i favør av mer effektive og moderne vannkjølte motorer. På grunn av det enorme volumet av biler og deler produsert, eiere som ønsker å endre sine luftkjølte VWs har nok av tilgjengelige alternativer i søken etter mer kraft og fart.

Bruksanvisning

1 Bytt tenn komponenter, for eksempel tennmodul, tennplugger og ledninger for å gjenopprette bilen hestekrefter og ytelse. Dette er spesielt viktig på eldre biler eller biler som har blitt sittende over lengre tid.

2 Installer et sportseksosanlegg for å la motoren puste lettere ved å redusere strømstjel mottrykk. En høy strømnings lyddemper og doren bøyde rørene tillater eksosgass å forlate lettere.

3 Legg til en tilpasset turbo kit for den ultimate hestekrefter oppgraderingen. Settet vil inneholde turboenheten, intercooler, boost måleren og større injektorer. Turboladeren virker ved å presse luft fra omgivelsene, og å tvinge det inn i motoren, hvor det antennes med en proporsjonal mengde drivstoff. Strøm gevinst på 50 prosent over aksje er ikke uvanlig med denne endringen alene.

Hint

  • Ettermarkedet dekk, bremser og heavy-duty clutch anbefales når radikalt øker motoreffekten.
  • Fjern luftkjølt VW kan medføre motorskade; Fortsett forsiktig.