Hvordan få mer HP Out of My 4.3 V6

Hvordan få mer HP Out of My 4.3 V6


En 4,3-liters V6-motor er en med en anstendig mengde hestekrefter, men er ikke nødvendigvis en high-end ytelse motor. Disse motorene kommer som standard på et stort utvalg av biler, inkludert mange GM biler. Alle ønsker å få mer hestekrefter ut av sin motor, selv om, og enda litt noen ganger føles som mye. Selv om du kan få et nytt eksosanlegg eller nye hoder for motoren din til å gjøre en stor forskjell, kan disse endringene være betimelig og dyrt. Det finnes også enkle, billige måter å øke hestekrefter for 4,3 V6.

Bruksanvisning

1 Bytt ut luftfilteret. Luftfilteret blir skitne over tid og begrenser strømmen til motoren. Motoren trenger luft så mye som det er behov for gass. Bytte til en gjenbrukbar luftfilter kan legge til flere hestekrefter.

2 Installer en forestilling chip eller omprogrammere din nåværende datamaskin. Du kan bytte ut bilens ROM chip med en forestilling chip som vil øke hestekrefter. Du kan også være i stand til å koble en programmerer til datamaskinen og omprogrammere den for bedre ytelse.

3 Endre du gass til en høyere oktan. Dette er en veldig billig måte at du kan få litt ekstra kraft. Den høyeste du kan få er vanligvis rundt 93-94 oktan. Du kan også se forbedringer ved å bruke en bedre smøremiddel. I noen biler skiftende til syntetisk olje kan produsere mer hestekrefter.

Hint

  • Ha en mekaniker erstatte drivstoff-filtre hvis de er skitne.