Hvordan få lukt ut av bilen Vents

Hvordan få lukt ut av bilen Vents


Car ventilene kan noen ganger utvikle en ubehagelig lukt, som de samler opp dunster fra brensel, så vel som andre dufter som kan være innenfor selve kjøretøyet. Dette kan være et irritasjonsmoment, spesielt når du slår på viften bare å ha et vindkast av en stygg lukt spredte seg gjennom bilen. Rengjøring av bil ventilene er en ganske enkel oppgave som krever en håndfull av lavkost ingredienser og et par minutter av din tid. Ved å fjerne lukt og drepe eventuelle bakterier underveis, kan du holde bilen lukter friskt og luktfritt.

Bruksanvisning

1 Hell 1/4 kopp hvit eddik i en sprayflaske, etterfulgt av 2 kopper vann. Eddik vil både desinfisere og fjerne lukt, dreper bakterier og bakterier som kan være årsaken til vond lukt.

2 Spray utvannet eddik løsning direkte inn i bilen vents, ved hjelp av en skvett per vent.

3 Skrubbe paneler av bilen ventilene med en gammel tannbørste, som vil bryte opp noen buildup som har utviklet på panelene.

4 Spray løsningen på utsiden og rundt området av åpningene i tillegg.

5 La løsningen sitte i 5 minutter, og tørk den ren med en fuktig klut. Dette vil gi eddik tid til å fjerne lukt området.

6 Snu bilen på, slå viften på lav, og la den gå i 5 minutter. Dette vil blåse ut eddik som ble sprøytet inn i ventilene, deodorizing eventuelle gjenværende lukt underveis.

7 Gjenta etter behov til alle lukt har forsvunnet.