Hvordan få Innglassing Tape Off My Car

Får glass tape ut av bilen din kan være en problemfri, spesielt hvis du ikke ønsker å ta malingen av med tape. Du vil ønske å ta ekte vare for å sørge for at båndet er klar til å fjerne før trekke den av. Hvis båndet er på bilvinduet eller andre ikke-malt overflate, er du trygg å bare trekke båndet av, men hvis det er på maling jobb, må du nøye følge trinnene. Denne metoden kan også brukes til å fjerne gooey, klissete søl fra bilen.

Bruksanvisning

1 Plugg din hårføner og slå den på den varmeste innstillingen. Holde det ca 6 til 8 inches fra bilen, beveg hårføner og tilbake over overflaten av båndet. Hvis det er mye tape, jobbe i 2- eller 3-tommers seksjoner. Som tape varmer opp, klebrig under med utgivelsen fra maling, slik at du enkelt fjerne den delen av båndet.

2 Gjenta trinn 1 til all tapen er fjernet. En klebrig rester blir liggende på bilen din.

3 Spray litt WD 40 på frotté og sakte tørk på resten, som arbeider i en sirkulær bevegelse. Resten vil sakte begynne å jobbe gratis. Gjenta til alle rester frigjøres fra malingen.

4 Dypp den andre frotté i en bøtte med vann og tørk av WD 40 og sluppet rest ut av bilen. Vask bilen din som vanlig.

Hint

  • Hvis du bekymre deg for din maling jobb, teste WD 40 på en liten, skjult område på bilen din før du bruker denne teknikken for å fjerne limrester. WD-40 er også stor for å fjerne de vanskelige å rengjøre bugs fra støtfangeren foran.
  • Ikke la noen rengjøringsmiddel eller løsemiddel på bilen for lange perioder av gangen. De kan skade malingen jobb.
  • Ikke hold hårføner på ett sted for nær bilen for en lang periode. Malingen kan bli negativt påvirket.