Hvordan få gratis Ringe Tunes

Mange mobiltelefoner lar deg laste ned og installere ringetoner som du kan bruke med ulike innringere å hjelpe identifisere som ringer. Hvis du er som de fleste mobiltelefon eiere, misliker du standard ringetoner og ønsker noe annerledes og spennende. Ringetoner kommer i en rekke sjangere, inkludert jazz, klassisk, New Age og rock. Laste opp ringetoner er enkel. Ved hjelp av en gratis ringetone nedlasting nettsted, kan du søke etter og laste ned så mange populære ringetoner som du vil.

Bruksanvisning

1 Naviger til Mytinyphone.com, en gratis ringetone nettsted (se lenke i Resources).

2 Klikk sjangeren du vil ha på hovedsiden og søke etter ønsket ringetone. Når du finner den ringetonen du leter etter, klikk på den. Velg tilbyder av telefontjenesten. Skriv inn ditt mobilnummer i "Enter Telefon #" -vinduet.

3 Klikk på "Send". Ringetonen linken vil bli sendt til telefonen i en tekstmelding. Få en mobiltelefon og åpne ringetone tekstmelding. Klikk på ringetonen linken i tekstmeldingen. Et nytt vindu vil åpne for å laste ned ringetonen. Klikk "Yes" for å lagre og laste ned ringetone på telefonen din.