Hvordan få gratis musikk og filmer på din iPod

Hvordan få gratis musikk og filmer på din iPod


Gratis musikk og filmer du har kjøpt fra reklame- og lisensfrie nedlastinger kan gi timer med underholdning på din personlige datamaskin. Du ønsker kanskje å legge til gratis musikk og filmer til din Apple iPod for å nyte dem mens du er på farten. Legge til gratis musikk og filmer på din iPod innebærer en prosess som kalles synkronisering eller synkronisering. Når du har lagt ned gratis musikk og filmer til iTunes-biblioteket, kan du deretter overføre dem til iPod gjennom sine spesifikke synkroniserings kanaler.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen. Sett inn data enden av iPod USB adapter i enhetens data port. Sett USB-enden av kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Start iTunes hvis det ikke lastes automatisk på iPod-tilkobling til datamaskinen din.

2 Tilsett gratis musikk og filmer på harddisken på datamaskinen til iTunes-biblioteket hvis du ikke allerede har gjort det. Dra og slipp gratis musikk og filmer "filen ikoner fra sine filmapper i datamaskinens filbehandling, for eksempel Finder eller Windows Utforsker på iTunes-bibliotek i ruten musikk eller filmer ikon. Alternativt kan du velge "Legg til i bibliotek" eller "Legg til fil i bibliotek" fra "Fil" -menyen fanen iTunes og velge gratis musikk og filmfiler fra den påfølgende filbehandleren.

3 Synkronisere musikk til iPod. Dra og slipp fri musikk fra biblioteket panelet på siden av ikonet til en spilleliste i lignende navn uten at du allerede synkronisert med iPod. Alternativt kan du klikke enhetsikonet iPod-er fra venstre navigasjonsruten, og kryss av for "Manuell håndtering av musikk og videoer" for å velge musikk fra filbehandleren nedenfor. Klikk på "Sync" -knappen nederst i høyre hjørne for å fullføre gratis musikk overgang til iPod.

4 Synkron gratis filmer til iPod. Dra og slipp gratis filmer fra biblioteket ruten på ikonet for en spilleliste i lignende navn uten at du allerede synkronisere med iPod. Alternativt kan du klikke enhetsikonet iPod-er fra venstre navigasjonsruten og sjekke "Manuell håndtering av musikk og videoer" for å velge din gratis filmer fra filbehandleren nedenfor. Klikk på "Sync" -knappen nederst i høyre hjørne for å fullføre gratis musikk overgang til iPod.

Hint

  • Du kan bruke iPod som en lagringsenhet for gratis musikk og filmer. Velg "Aktiver lagring diskbruk" fra "Oversikt" -fanen enheten ikonet iPod. Når du har gjort det, kan du dra og slippe fri musikk og filmfiler fra sine steder på datamaskinens filbehandling direkte på iPod-enheten ikonet helt uavhengig av iTunes. Du vil ikke være i stand til å spille av musikk og filmer overført til iPod på denne måten.