Hvordan få et gratis telefonnummer oppgradering med Sprint

Hvordan få et gratis telefonnummer oppgradering med Sprint


Sprint er en stor mobiltelefon tjenesteleverandøren som tilbyr et utvalg av telefonen planer og telefoner. Mobiltelefon kontrakter som Sprint tilbyr til sine kunder tillate deg å kjøpe mobiltelefon telefoner til en rabatt og selv gratis i noen tilfeller. Nye kunder og noen eksisterende kunder er kvalifisert for lav pris eller gratis telefon oppgraderinger fra Sprint. Det er noen faktorer som bestemmer berettigelse for en gratis mobiltelefon oppgradering.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du er kvalifisert for en mobiltelefon håndsett oppgradering. Ifølge Sprint, dette inkluderer å ha en kontrakt rate plan på $ 39.99 i måneden eller mer. Merk at dette beløpet må være før skatt. Du må også vente minst ett år fra datoen for siste kontraktsforlengelse eller 22 måneder etter din siste kontraktsforlengelse for en 2 års kontrakt. (Se referanser)

2 Logg inn på Sprint PCS nettstedet. (Se Resources) Skriv inn brukernavn og passord. Hvis du ennå ikke har en, kan du klikke på "Registrer for Access." Elektronisk tilgang til kontoen din og oppgradere informasjonen er gratis.

3 Klikk på "Upgrade telefon" og velg telefonnummeret til den linjen du ønsker å oppgradere. Bla gjennom utvalget av telefoner tilgjengelig. Se etter telefoner som endelige kostnaden er $ 0,00. Ved siden av hvert håndsett vil være en liste som inkluderer den opprinnelige prisen, oppgraderingen pris og eventuelle online rabatter. Velg telefonen du ønsker og klikk "Oppgrader" alternativet etterfulgt av "Select". Du vil bli dirigert til kassen. Fyll ut din postadresse og faktureringsinformasjon. Eksisterende kunder har muligheten til å ha noen skatter eller ekstra tilbehør kjøp fakturert til deres neste månedlige telefonregningen.

4 Enig til en ett eller to års kontrakt forlengelse. For spesifikke telefoner, kan du bli bedt om å få den lenger to års kontrakt for å få gratis oppgradering. Online kan du bli pålagt å oppgi at du godtar vilkårene i kontrakten avtalen ved å klikke på en boksen nær bunnen av kontrakten. Dette fungerer som din "signatur" på kontrakten.

Hint

  • Bestill oppgraderinger på nettet for å få $ 18 oppgradere avgift frafalles. Sprint kostnader dette Avgift for store oppgraderinger. (Se referanser)
  • Les den fine print av tilbudet. Noen "gratis" telefoner kan være fri etter en post i rabatt. Pass på at du fyller ut rabatt dersom man kommer med håndsettet og inkludere alle nødvendige dokumenter.