Hvordan få en ny stil SIM-kort for T-Mobile

Hvordan få en ny stil SIM-kort for T-Mobile


Det er to forskjellige mobile mobilnettet teknologier: GSM og CDMA. GSM-mobiltelefoner bruke SIM-kort. GSM er i utgangspunktet den europeiske standarden og CDMA er den nordamerikanske standard. Men det er nordamerikanske nettverksleverandører som bruker GSM-standarden. AT & T, tidligere Cingular GSM, og T-Mobile, er de to største nordamerikanske GSM-nettverk. GSM SIM-kortet lagrer nettverksinformasjon, for eksempel telefonnummer, og er nødvendig for å koble GSM-telefonen til nettverket. Enhver ulåst GSM-telefon vil fungere på T-Mobile-nettverk hvis du kjøper en T-Mobile SIM-kortet og registrere deg for tjenesten.

Bruksanvisning

1 Kjøp den nyeste stil SIM-kortet for T-Mobile online ved å navigere din nettleser til T-Mobile nettsted. Når du er på T-Mobile nettsted, gå til "Butikk" og klikk på "SIM-kortet" hyperkobling.

2 Legg en "T-Mobile SIM-kortet" på websiden handlekurven og fortsett til kassen. Fullfør kjøpet og den nye "T-Mobile SIM-kort" vil bli sendt til deg.

3 Gå inn på den lokale T-Mobile butikken og kjøpe SIM-kortet over disk. Bruk "T-Mobile Store Locator" nettside for å finne en butikk som er nærmest deg.

Hint

  • Hvis du er i tvil om kompatibiliteten til telefonen du vil bruke med "T-Mobile SIM-kort," ringe T-Mobile kunde assistanse på 1-877-353-3614 før du legger inn bestillingen.