Hvordan få en høy tone mens du snakker i en Blackberry Curve

Blackberry er en merkevare av smarttelefoner produsert og utviklet av Research in Motion. Med kurven, Fet, Storm, Pearl, og Touch-modellene, er disse smartphones kjent for sine QWERTY-tastatur, full HTML e-poststøtte, og Blackberry Messenger Services. Blackberry Curve er tilgjengelig for flere ulike operatører og inneholder mange forskjellige funksjoner som kan tilpasses. Samtalekvaliteten av kurven kan justeres for å øke samtalevolumet. I tilfelle at samtalen volumet er for lavt, har Curve muligheten til å fikse volumet under og etter en telefonsamtale.

Bruksanvisning

1 Endre standardvolum for samtaler. Mens utsiden av en telefonsamtale, trykker du på "Meny" -tasten. Åpne innstillingsvinduet ved å klikke på "Alternativer". I de nye vinduene, bla til innstillingen "General Options" og velg den. Finn "Standard Calling Volume" og klikker på det ved hjelp av styrekulen. Rull ned til alternativet 100% og klikk på den. Trykke på menytasten og velg "Lagre" for å lagre endringene i anropsvolumet.

2 Forbedre lydkvaliteten under en samtale. Mens på telefonen, velger du "Volum opp" tasten er plassert på høyre side av Blackberry Curve. Trykk på menytasten under en samtale, og klikk på "Forbedre samtalelyd." Velg mellom "Forbedre Treble" eller "Forbedre Bass" alternativer å velge hvilke lydforbedring du vil bruke under samtalen.

3 Aktiver Blackberry Curve høyttalertelefon. Hvis telefonen Volumet er ikke høyt nok, slå på kurven eksterne høyttalere. Under en samtale trykker du på menyknappen. Bla til "Aktiver høyttaler" alternativet, og velg den ved hjelp av styreflaten. Velg "Aktiver håndsett Speaker" for å gå tilbake til de originale høyttalerne når som helst.