Hvordan få en gratis Used Car VIN sjekk

En brukt bil VIN sjekk er nyttig når du kjøper en brukt bil. Bilen VIN sjekk fungerer på en lignende måte som en bil VIN sjekk. Du må få VIN nummer fra bruktbil deretter kjøre det gjennom nicb database. Flere bil sjekk selskaper tilbyr denne tjenesten på gratis VIN sjekk nettsteder.

Bruksanvisning

1 Først får VIN nummer fra bruktbil. Bruktbil VIN er vanligvis plassert på forgaffelen av sykkelen. Det kan også være oppført på forhandleren nettstedet. Hvis du kjøper fra en privat selger, kan du ringe og spørre dem om VIN nummeret. De bør være i stand til å gi den til deg.

2 Gå til en gratis VIN sjekk nettsiden (noen er listet nedenfor). Disse nettstedene kan du skrive inn bruktbil VIN og få en gratis VIN sjekk med en gang på en bil eller motorsykkel. Ingen kredittkort er nødvendig.

3 Send inn din bruktbil VIN til området i den aktuelle boksen og deretter lese den gratis rapporten. Det er vanligvis ned eller sendt til deg. Vin sjekke rapporten inneholder informasjon om hvorvidt den brukte bilen har blitt reddet eller stjålet.

4 Sammenligne resultatene av den frie bruktbil VIN sjekk til andre brukte biler du er interessert i å kjøpe. Siden det er gratis, gjenta trinnene over for å få en gratis VIN sjekk på hver bil du ønsker å kjøpe.

Hint

  • Bruk gratis VIN sjekk for å sammenligne brukte biler og svare på spørsmål om hvorvidt bilen er stjålet, eller har blitt lagt ned.
  • En gratis VIN sjekk er ikke omfattende, noe som betyr at noen ulykker kan ikke vises på dem. For en fullstendig rapport, bestille ulykken historie på motorsykkelen.