Hvordan få en gratis mobiltelefon med en kvalifiseringsplan

Hvordan få en gratis mobiltelefon med en kvalifiseringsplan


Når du kjøper en ny mobiltelefon, de fleste tjenesteleverandører tilbyr deg en kampanjepris hvis du registrerer deg for deres kontrakt. Du kan forvente å betale sterkt rabatterte priser som $ 0,99, $ 9,99, eller mer når du samtykker i å bo hos dem for ikke mindre enn ett til to år. Det er imidlertid rabatter gitt til pris telefonen ned til absolutt ingenting. Pass selskapets kredittsjekk, og du er på vei ut døren med en gratis telefon, en ny tjeneste plan, og ingen penger tatt fra lommen.

Bruksanvisning

Shoppe!

1 Gjøre litt shopping rundt før du setter ditt hjerte på leverandøren du ønsker å betjene kontrakten. Les anmeldelser på selskapets kundeservice og omdømme. Sammenligne ulike planer fra andre selskaper sammen med hvor mye det kommer til å koste hver måned. Gjør noen undersøkelser for å finne den beste telefonen med den beste kampanjepris. Du kan være i stand til å prute med selger og slår en $ 9,99 telefon til en gratis telefon.

2 Besøk butikken for å aktivere tjenesten. Sørg for at du er klar over alle oppstart eller aktivering avgifter på forhånd slik at du vet hvor mye penger å hente. Megler vil kjøre kreditt og få deg godkjent før du signerer kontrakten. Hvis kreditt er mindre enn perfekt, ikke bekymre deg. Leverandøren kan likevel få deg godkjent med en kreditt-score-baserte innskudd.

3 Legg eventuelle tilleggstjenester og kjøpe tilbehør før du forlater butikken. Ringe til kundeservice og håndtere hold ganger kan noen ganger være smertefullt. I tillegg kan du få rabatter på varer på grunn av din nye kjøp som du ikke vil være i stand til å motta når du forlater butikken.