Hvordan få en dårlig lukt ut av en bil

Mens du enkelt kan bli kvitt eller dårlig lukt på klærne ved å kaste dem i vask, får en dårlig lukt ut av en bil er ikke så enkelt. Du trenger ikke å tåle en fryktelig lukt fordi et dyr døde i motoren eller en venn spydde etter en vill natt. Selv om det er vanskelig å bli kvitt dårlig lukt i biler, er det noen måter å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Finne kilden til lukten. Det er mye lettere å eliminere en duft når du vet kilden eller lukt. Hvis det fortsatt er et synlig område i bilen, fjerne noe forbundet med duft. Deretter rengjøres med en svamp. Det kan være lurt å bruke noen oppvask såpe for å bli kvitt lukten.

2 Rengjør hele bilen. Du må kaste søppel og fjerne alt fra bagasjerommet, så støvsuge hele bilen. Den beste måten å bli kvitt lukt mens støvsuging er å strø bakepulver på bilens teppe og seter. Shampoo setene, og tørke ned dører og dashbord. Du vil ønske å sørge for at du er å bli kvitt noe som vil huse duft.

3 Air bilen ut. Parkere bilen i direkte sollys og rulle ned vinduene. Den friske luften vil gjøre hele bilen lukter renere.

4 Forbered en eddik spray. Plasser flere dråper eterisk olje i flasken og deretter fylle flasken opp med eddik. Rist flasken opp. Nå spray denne løsningen på kilden til dårlig lukt i bilen. Sørg for å tørke den med et håndkle.

5 Bruk en liten beholder med kattesand i bilen. Hvis du plasserer en bolle med billig kattesand på rundt dårlig lukt, vil kattesand kunne få dårlig lukt ut av bilen. Ta bilen søppel ut før du kjører, slik at du ikke trenger å suge opp biter av kattesand.

6 Dypp flere bomullsdotter i søt olje. Plasser disse bomullsdotter over alt i bilen. Den søte olje vil absorbere alle dårlig lukt i bilen.