Hvordan erstatte Transfer Case Fluid

Kjøretøy med fire hjul og all-wheel drive systemer er utstyrt med en overføring sak å hjelpe overføring overføring makt til både for- og bakhjulene. I likhet med transmisjonen, bærer overføre saken væske ut og blir fylt med metall, smuss og andre partikler. Gears inne i saken kan bli mye støy på sin vei til å mislykkes hvis uendret. Du kan forhindre unødvendig skade og forlenge overføre saken liv bare ved bytte av olje, en reparasjon jobb du kan utføre i garasjen.

Bruksanvisning

Tappe Transfer Case

1 Kjør bilen i ca 20 minutter å varme opp overføre saken væske, som vil bidra til å drenere og fjerne så mange fremmede partikler fra innsiden av enheten.

2 Park på et plant underlag når du er klar til å arbeide og jekke opp for- og bakhjul med et gulv jack. Sett bilen på fire bukker for støtten.

3 Få under bilen og fjern eventuell dekkplate under overførings tilfelle, hvis nødvendig, ved hjelp av en skralle, skralle forlengelse og socket. Se etter påfyllingspluggen på den ene siden av overføringen saken og dreneringspluggen i bunnen av saken. Noen overføring tilfeller gir ikke en tappepluggen. Tørk av smuss og fett fra rundt pluggen områder med løsemiddel og en butikk fille.

4 Løsne påfyllingspluggen med en skralle og socket å sikre at det ikke sitter fast, og du vil være i stand til å fylle tilfelle med olje. Hvis støpselet er beslaglagt, bruke gjennomtrengende olje å følge produsentens instruksjoner.

5 Plasser en stor renne pannen under tappepluggen og fjern tappepluggen med en skralle og socket. Hvis modellen ikke kommer med en dreneringsplugg, løsne påfyllingspluggen og fjerne oljen gjennom påfyllingshullet med en oljesuge pistol.

Refylle Transfer Case

6 Installer en ny pakning på tappepluggen, hvis montert, og erstatte dreneringspluggen med fingrene. Trekk dreneringspluggen med en skralle og socket.

7 Fjern påfyllingspluggen hvis du ikke har gjort det ennå.

8 Legg tilsetningsstoffer først inn overføre saken gjennom påfyllingshullet med en trakt hvis din modell krever dem. Deretter legger riktig mengde og type overføre saken smøremiddel for det aktuelle kjøretøyet år og modell. I de fleste tilfeller vil man legge olje inntil det begynner å dryppe ut av påfyllingshullet, som tjener som en nivåindikator. Noen produsenter har imidlertid satt oljenivået på ca en 1/4 eller 5/8 tomme under påfyllingshullet. Ta eventuelt kontakt servicehåndboken for kjøretøyet eller ring din lokale forhandler serviceavdeling.

9 Sett på påfyllingspluggen med fingrene og trekk ut kontakten med skralle og socket.

10 Senk bilen og ta det for en prøvekjøring. Head tilbake til oppkjørselen og se etter oljelekkasjer.