Hvordan erstatte Struts på en 2003 BMW 330

The 2003 BMW 330 er en bakhjulsdrevet sedan som bruker uavhengig fjæring oppsett på alle fire hjul. Den uavhengige fjæring er avhengig av struts å absorbere støt i veien. Men disse struts slites ut som alle andre bildeler, og de lager OEM struts må byttes hver 60.000 miles. Skifte struts selv kan spare deg for mye penger og skal bare ta en dag for folk flest å gjøre.

Bruksanvisning

1 Parker 2003 BMW 330 et sted flat med mye rom til sidene. Pass også på at du ikke blokkerer noen i som bilen vil bli sittende fast på plass før struts er alt forandret seg. Sett den i "Park" og slå sedan av. Jekke opp bilen ved å skyve en bil jack under koblingspunkt i hvert hjørne. Når et hjørne er forhøyet, lysbilde i en jack stå å holde bilen opp. Når bilen er fullt forhøyet, fjerne hjulene fra 330 med dekk jern.

2 Skru fra hverandre sway bar sammenhengene fra både foran og bakhjulene. Svaie barer bidra til å holde bilen fra vasse i hjørnene ved å koble motsatt side kontrollgruppene. Stolpene er holdt til bunnen av bilen ved foring mounts, men alt du trenger å gjøre er å skru fra hverandre endene av stolper fra bunnen kontrollgruppene. Rotere endene av stolpene svaie ned slik at de er ute av veien.

3 Unbolt singelen bunnen bolten på høyre foran spankulere. Bruk en breaker bar å kile bolten ut som det vil bli godt fast i. Deretter unbolt de tre boltene på toppen av spankulere og bruke breaker bar å kile hele spankulere ut. Vær forsiktig med å støtte staget slik at den ikke faller. Deretter bolt i toppen av det nye staget inn i 330 ramme. Når den er understøttet, heve akseltappen opp og bolt i bunnen av avstiveren. Gjenta denne prosessen på venstre forhjul også.

4 Fell ned baksetet på 300 og trekke av kategorien plast over toppen av struts. Unbolt bolten under for høyre bak, og gå deretter til høyre bakhjul godt og unbolt bunnen av bolten fra hub montering. Lirk spankulere ut med breaker bar og legg det til side. Bolt i den nye strut og deretter gjenta prosessen på venstre side. Bytt ut plasttappene og deretter kaste baksetet opp igjen.

5 Bolt svaie barer tilbake på plass og deretter sette hjulene tilbake på 330. Senk 330 av tribunen og deretter se på hjørnene for å sørge for at struts er støtte biler vekt.