Hvordan erstatte Springs på en Dodge Dakota

Front fjærer på en Dodge Dakota arbeid i harmoni med dempere foran til både støtte foran lastebilen og dempe turen for å gi en jevn kjøreopplevelse. Disse fjærene er ikke så ofte må byttes ut, men noen liker å bytte ut frontfjærene for kortere eller høyere modeller for å løfte eller senke den fremre enden av lastebilen. Hvis du ønsker å endre kjørehøyde på lastebil eller du bare trenger å bytte ut fjærer for nye, kan du gjøre det i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Parker Dakota på et nivå betong eller asfalt, deretter sett på parkeringsbremsen. Løft fronten av Dakota hjelp av en jack og sette bukker under rammen. Ta av forhjulene med dekk jern og satt dem ut av arbeidsområdet.

2 Unbolt støtdemperen fra rammen og den nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel, og deretter fjerne støt fra hjuloppheng foran. Unbolt stabilisator bar fra nedre kontroll arm med en fastnøkkel.

3 Unbolt styringsgruppen kobling fra fronten spindel med 3/8-inch skralle og socket. Plasser jekken under nedre kuleleddet på den nedre kontrollarmen. Løft kontakten til den berører kuleleddet. Unbolt den nedre styrearmen kuleledd fra spindelen med 3/8-tommers skrallen og hylsen, og deretter slå på siden av spindelen med hylsen for å skille spindelen fra den nedre styrearmen.

4 Senk kontakten med den nedre styrearmen langsomt for gradvis å frigjøre spenninger på spiralfjæren. Trekk våren ut fra hjuloppheng foran med hendene. Installer en ny coil spring inn i hjuloppheng foran og løft opp jack å løfte opp fronten suspensjon. Koble den nedre kontroll arm til spindelen med 3/8-inch skralle og socket og fjern deretter jack.

5 Sett på stabilisatorstag til nedre kontroll arm med en fastnøkkel. Installer styre kobling med 3/8-inch skralle og socket. Installer dempere foran med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Installer forhjulene med dekk jern og senk Dakota off på tribunen med jack.