Hvordan erstatte skivebremser foran i en Chevy Silverado

Hvis du kommer til en skrikende stans når du stopper, eller hvis du finner ut at du har en hard tid å stoppe din 2005 gjennom 2007 Chevy Silverado, så det er på tide å bytte ut skivebremser foran. Du kan erstatte dem selv og spare penger i stedet for å ta bilen til en butikk.

Bruksanvisning

1 Tapp 2/3 av bremsevæske fra master sylinderen. Jack Chevy Silverado opp og fjerne dekk og hjulenheten. Ta av caliper, opphenging av caliper fra rammen ved hjelp av mekaniker wire. Ikke heng caliper fra bremseslangen.

2 Fjern bremseklossene fra caliper festebraketten. Ta av klipp fra innsiden av bøylen festebrakett og kaste dem bort. Sett på nye klipp på innsiden endene av bøylen monteringsbraketten.

3 Installer bremseklossene til caliper monteringsbraketten. Først satt på den indre puten og deretter den ytre puten. Koble og installere caliper. Stram boltene med en momentnøkkel til 28 ft-lb dreiemoment på 6-bolts nav eller 80 ft-lb dreiemoment på 8-bolt nav.

4 Koble til dekk og hjulenheten. Påfyll master sylinder til riktig nivå med fersk bremsevæske.

5 Seat bremseklossene mot rotoren ved sakte og bestemt pumpe bremsepedalen. Du må ha en viss motstand i bremsepedalen når du er på normal posisjon før du kjører Chevy Silverado.

6 Ta lastebil på prøvekjøring. Bare flytte på treg til moderate hastigheter i et isolert område for å unngå en ulykke. Påfør bremsene flere ganger for å teste at du har installert bremsene riktig.